Bidra til å sikre rene vassdrag og rent drikkevann til alle på Nedre Romerike – vi søker driftsingeniør!

Bidra til å sikre rene vassdrag og rent drikkevann til alle på Nedre Romerike – vi søker driftsingeniør!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Driftsingeniør
Arbeidsgiver:
Nedre Romerike Avløpsselskap IKS (NRA)
Sted:
STRØMMEN
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse
Vil du jobbe i en fremtidsrettet og miljøfokusert virksomhet – og være med og bidra til rene vassdrag og rent drikkevann til alle på Nedre Romerike?

Vi søker en driftsingeniør som skal jobbe med noen av Norges mest moderne og avanserte prosessanlegg og transportsystem innen Vann og Avløp. Vår nye driftsingeniør blir viktig del av driftsavdelingens ressursgruppe som består av til sammen 7 prosessingeniører og driftsingeniører. Gruppens hovedoppgave er å sikre at vi driver prosessanleggene og transportsystemene våre slik at de virker optimalt – i tett samarbeid med andre faggrupper. Stillingen rapporterer til avdelingsleder drift.

Vann er samfunnets viktigste næringsmiddel, og rensing av avløpsvann er samfunnets viktigste hygiene- og helsefaktor. Våre avanserte anlegg må driftes og vedlikeholdes slik at vi er best mulig rustet til å møte utfordringene i årene som kommer med befolkningsvekst, klimaendringer og skjerpede miljøkrav.
Hos oss vil du ha en svært meningsfylt jobb, med utfordrende og varierte oppgaver og ansvar - i et sterkt fagmiljø.

Som driftsingeniør hos oss vil du få ansvar for utvikling og forbedring av driftsrutiner for prosessanlegg og transportsystem for vann og avløp. Du vil være selskapets representant i samarbeid med kommunen, og bidra til god rapportering internt, til eiere og myndigheter. Andre arbeidsoppgaver vil være:
 • Driftsplanlegging og koordinering av aktiviteter
 • Utvikling og forbedring av driftsrutiner for prosessanlegg og transportsystem
 • Delta i forbindelse med overtakelse og igangkjøring av nye anlegg
 • Delta som ressursperson i anskaffelser samt utbyggings- og utviklingsprosjekter
 • Bidra med rapportering internt, til eiere og myndigheter og bistå med tilsyn og revisjoner
 • Bidra til at selskapene er synlig i bransjen og regionen, og bidra til et godt samarbeidsforhold i avdelingen og gruppen

Vi ser etter deg som er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen VA, prosess, maskin eller tilsvarende, men lang erfaring fra avløpsanlegg eller prosessanlegg kan kompensere for noe av utdanningskravet. Det er en fordel om du har erfaring fra avløpsrenseanlegg eller prosessindustri, eller fra drift i andre relevante tekniske miljøer. Vi ønsker også gjerne at du har:
 • God generell IT-kompetanse
 • Evne til å jobbe planmessig og strukturert sammen med andre
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjons- og formidlingsevner på norsk og engelsk
 • Førerkort klasse B

Det er også viktig for oss at du har gjennomføringsevne, er målrettet og effektiv, og ønsker å levere gode resultater. Det er fint om du trives med en dynamisk arbeidshverdag hvor behov og prioriteringer kan endres underveis.
Som person håper vi du kjenner deg i beskrivelser som:
 • samarbeidsorientert og tillitvekkende
 • initiativrik og proaktiv
 • god til å bygge relasjoner og dele kunnskap
 • løsningsorientert, med et ønske om kontinuerlig læring

Vi kan tilby deg en trygg og meningsfylt jobb med spennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø.
Her får du gode muligheter for faglig og personlig utvikling i et sterkt fagmiljø med dyktige kolleger, i en virksomhet med et stort og viktig samfunnsoppdrag.
Vi kan også tilby deg:
 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Ryddige, sikre og ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktig lønn
 • Sentrale og moderne lokaler midt i Strømmen, 10 min. gangtid fra Lillestrøm stasjon
 • Aktivt bedriftsidrettslag

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110, eller Emilia Lundahl Otterhals på telefon 48 03 80 88
 

Om arbeidsgiveren

Nedre Romerike Vannverk IKS (NRV IKS) og Nedre Romerike Avløpsselskap IKS (NRA IKS) har ansvar for å levere drikkevann av høy kvalitet til eierkommunene, og ta imot avløp, rense og levere det tilbake til naturen. Felles administrasjon bidrar til kostnadseffektiv drift og god koordinering av virksomhetene. Samlet har de to selskapene en samlet omsetning på ca. 330 MNOK og rundt 120 ansatte. Les mer om oss her: http://www.nrva.no/

Sikker vannforsyning og god rensing av avløpsvannet er en avgjørende viktig forutsetning for moderne samfunnsutvikling. Samtidig har vi et ansvar for at utviklingen skjer på en bærekraftig måte, både miljømessig, økonomisk og sosialt. NRV og NRA har som en del av sin strategi at vi skal være klimanøytrale innen 2030.

Våre konsulenter

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse

Erling Lampe

Partner