SiO søker Seniorcontroller!

SiO søker Seniorcontroller!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorcontroller
Arbeidsgiver:
STUDENTSAMSKIPNADEN SIO
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Mads Lyngen

Rådgiver

SiO ser etter en erfaren controller for en fast stilling. Denne rollen innebærer en sentral del i den økonomiske styringen og den strategiske utviklingen av våre tjenesteområder. Som en del av vårt team, vil du jobbe tett med økonomisjefen og ledergruppene for de enkelte tjenesteområdene, noe som gir deg grundig innsikt i driften og muligheten til å arbeide tverrfaglig.

Arbeidsoppgaver:

  • Bistå med økonomisk analyse og støtte til SiOs tjenesteområder.
  • Identifisering og oppfølging av finansielle måltall og styringsindikatorer.
  • Regnskapsanalyse og prognostisering.
  • Tilpasse økonomiske styringssystemer til tjenesteområdets behov.
  • Faglig støtte til prosjektledere vedrørende økonomistyring og fremdrift i prosjekter.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere økonomisk utdanning.
  • Analytisk og løsningsorientert tilnærming.
  • God kunnskap gjennom bruk av økonomi-, styrings- og analyseverktøy, herunder Power BI.
  • For den faste stillingen ser vi etter en kandidat som fortrinnsvis har dyptgående forståelse av finansiering og drift innen bolig- og eiendomssektoren.

SiO tilbyr konkurransedyktige vilkår, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger. Den utvalgte kandidaten vil få sin arbeidsplass på Domus Athletica, omgitt av et hyggelig, tverrfaglig arbeidsmiljø og “Norges største” treningssenter i bygget.

Vi verdsetter innsats og resultater og ser etter deg som ønsker å være en del av et team som former fremtiden for studentene i Oslo. For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Mads Lyngen på 48171861.

Søknader vil bli vurdert fortløpende, så vi oppfordrer interesserte kandidater til å søke snarest.

Bli med på vårt team og bidra til en spennende fremtid hos SiO!


 

Om arbeidsgiveren

Studentsamskipnaden SiO tilbyr tjenester til mer enn 75.000 studenter i Oslo fordelt på 27 læresteder. SiOs tilbud inkluderer 9000 studentboliger, 11 barnehager, 33 serveringssteder, 3 helsesentre og 6 treningssentre. SiO har rundt 600 medarbeidere og en omsetning på mer enn 1,3 milliarder kroner. www.sio.no

SiO tilbyr en spennende arbeidsplass med attraktive arbeidslokaler på Domus Athletica ved Ullevål Stadion. Du vil bli en del av en handlingsorientert og profesjonell organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag.

Målet vårt er å gjøre studentlivet bedre, og å utvikle tjenester som studentene velger SiO. Verdiene vi jobber etter er: nær, målrettet og oppfinnsom. Vi jobber for å ruste studentene så de trives og kommer seg godt gjennom studiene.

Våre konsulenter

Mads Lyngen

Rådgiver

Søk på stillingen