Brenner du for utvikling av skybaserte løsninger?

Brenner du for utvikling av skybaserte løsninger?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Team Lead Public Cloud
Arbeidsgiver:
LYSE TELE AS
Sted:
STAVANGER
Søknadsfrist:
22.08.2024

Kontakt konsulent

Simen Lein Iddeng

Rådgiver Research & Analyse

Som Teamleder for public cloud i Lyse Tele vil fokuset ditt være rettet mot å bygge opp, og videreutvikle, plattformene/infrastrukturen for både Ice og Altibox. Du kommer til å ha ansvar for utviklingen av fremtidsrettede og stabile løsninger, og overse at disse løsningene har en høy grad av sikkerhet og selvbetjening. Ettersom vi nå er i en tidlig fase i vår skysatsning, vil arbeidet du legger inn også sette en betydelig føring for selskapets retning videre.  
 

Arbeidsoppgavene dine vil innebære å:  

 • Være ansvarlig for design/arkitektur, kapabiliteter, sikkerhet og videreutvikling av våre offentlige skyløsninger 

 • Levere plattform og tjenester for våre 200+ utviklere, og gjøre hverdagen for disse så smidig som mulig 

 • Være pådragsgiver for automatisering og selvbetjening, GitOps/platform engineering.  

 • Tenke platform/infrastructure as a service 

 • Lede og rekruttere medarbeidere som skal bygge opp kompetansen vår innen offentlig sky i tiden fremover 
   

Vi tror at du har:   

 • Erfaring med teamledelse  

 • Dybdekompetanse innen offentlig sky - med forståelse for alt fra FinOps til CI/CD pipelines og golden paths for utviklere 

 • God erfaring med kubernetes og datasikkerhet 

 • God forståelse for Well-Architected Framework og tilsvarende rammeverk  

 • Jobbet med utvikling og drift av komplekse IT-plattformer og infrastruktur  

 • Har du i tillegg erfaring fra ledelse av plattform/infrastruktur team, der det har vært fokus på automasjon og infrastruktur som kode, er det definitivt et pluss  
   

Personlige egenskaper:  

Hos oss står nysgjerrighet og kompetansedeling svært høyt på listen. Derfor ser vi etter en person som både er innovativ, løsningsorientert og teknisk interessert, men som samtidig evner å snakke med teknikere og “ikke-teknikere” på en forståelig måte. Er du med andre ord drevet av å forstå komplekse sammenhenger på en grundig måte, for så å formidle din forståelse til andre – ja da vil du passe veldig godt inn i rollen og kulturen hos oss. 
 

Vi tilbyr: 

Lyse Tele er arbeidsplassen for deg som verdsetter et sterkt tverrfaglig miljø, gode kollegaer, faglig utvikling, fart og spenning! Vi er en del av folks hverdag, og som vår Teamleder public cloud vil du få muligheten til å jobbe hos en miljøorientert og sentral samfunnsbygger med store ambisjoner. 

Vi tilbyr betingelser som ikke står tilbake for resten av bransjen. Du vil møte et åpent og uformelt arbeidsmiljø med takhøyde og fleksibilitet. 

Her er noe av det vi kan tilby av goder:  

 • Konkurransedyktig lønn 

 • En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke 

 • Firmahytter både på fjellet og ved sjøen 

 • Bedriftsidrettslag og subsidiert trening 

 • Ekstra fridager og gode velferdstiltak  

 • Kjekke sosiale sammenkomster  

 • Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter


Arbeidssted: 
Lyse sitt hovedkontor i Stavanger, eller Nydalen i Oslo. 


Merk at:

Lysekonsernet leverer samfunnskritisk infrastruktur og tjenester.

Vi følger derav sikkerhetskrav fra norske myndigheter ved ansettelse. Kandidater forventes, i så utstrekning, åpent å tilby all relevant informasjon om seg selv under rekrutteringsprosessen.

Bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater vil bli gjennomført, og i tilfeller hvor dette er nødvendig for en videre sikkerhetsvurdering, vil aktuelle kandidater bli spurt om informasjon angående tilknytning til land som kan defineres som høyrisikoland.

 

Vi håper du kjenner på lysten til å være vår teamleder boble litt, og sender oss en søknad. Vi gleder oss i hvert fall til å bli kjent med deg!

Om arbeidsgiveren

Lyse Tele AS er televirksomheten i konsernet og forvalter merkevarene Altibox, Ice og NiceMobil. Lyse leverer bredbånd, mobil, TV-, strømme- og underholdningstjenester over hele Norge gjennom et omfattende og unikt partnerskap. Televirksomheten har ansatte over hele landet, med de fleste lokalisert i Stavanger, Oslo og Bodø.

Lyse er et norsk konsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Med over 100 års vannkrafthistorie er konsernet blant landets største produsenter av fornybar vannkraft. Nasjonalt er konsernet Norges største tilbyder av fiberbasert bredbånd og vi bygger landets tredje mobilnett. Vi leverer produkter under merkevarene Altibox, Ice og Lyse. Vårt mål er å bygge og å utvikle samfunnskritisk infrastruktur som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Vår visjon er å være mer enn et selskap, både for våre kunder, for våre eiere og for våre ansatte.

Konsernet med hovedkontor i Stavanger har virksomhet i Norge og Danmark, og teller i dag rundt 2000 ansatte. Lyse er heleid av 14 kommuner og vår verdiskaping går tilbake til fellesskapet.

Våre konsulenter

Jonas Rambæk

Partner

Simen Lein Iddeng

Rådgiver Research & Analyse

Søk på stillingen