Bygg Fremtidens Helse-IKT: Bli med som senior løsningsarkitekt i Sykehuspartner HF!

Bygg Fremtidens Helse-IKT: Bli med som senior løsningsarkitekt i Sykehuspartner HF!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior Løsningsarkitekt Bygg-IKT
Arbeidsgiver:
SYKEHUSPARTNER HF
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst

Sykehuspartner HF er fellestjenesteleverandør innen IKT for sykehusene i Helse Sør-Øst, og vi deltar tungt inn i store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter her. Vi har et stort mangfold av systemer fra store kliniske applikasjoner brukt av alle sykehus, til mindre spesialistsystemer for den enkelte avdeling. I tillegg deltar vi inn i alle de store sykehusbyggeprosjektene i Sør-Øst.

Dette er din mulighet til å bli en del av et av Norges største IT-selskaper og bidra til livsviktig IKT-utvikling innen helsesektoren. Vi søker en senior løsningsarkitekt som kan dekke ulike lag i arkitekturen, både de tradisjonelle, men også de nyskapende områdene som IoT, Analytics, mobile løsninger m.m. 
 

Ansvarsområder:  

Som Senior Løsningsarkitekt for Bygg IKT vil du være ansvarlig for å lede og støtte prosjekter, spesielt i forbindelse med sykehusbyggeprosjekter. Du vil utarbeide løsningsarkitektur, kravspesifikasjoner, prosessmodellering, veikart og andre arkitektleveranser. Din rolle er å være broen mellom forretningsbehov og teknologi, og sikre at våre IT-løsninger støtter organisasjonens mål. Tett samarbeid med arkitekturteamet, driftsorganisasjonen, og eksterne partnere vil være sentralt, samt å representere Sykehuspartner i samarbeid med kunder, partnere og leverandører.

Kvalifikasjoner: 

Vi søker deg med som har relevant erfaring som løsningsarkitekt – gjerne innen infrastruktur, informasjon, prosess, integrasjon, eller sikkerhet. Det er en fordel om du har kunnskap om arkitekturleveranser og forretningsutvikling, og at du er TOGAF-sertifisert. Gode norsk skriftlig- og muntlig kunnskaper er et krav.  

Vi ser etter deg som er selvstendig, ser løsninger og som holder et klart fokus i store leveranser. Det er en fordel om du er god til å kommunisere komplekse konsepter på en klar og pedagogisk måte. Vi verdsetter høy grad av faglig integritet, og ønsker deg som motiveres av å jobbe med IKT i helsesektoren. 

Vi tilbyr: 

For riktig kandidat kan vi tilby faglig meget spennende oppgaver i en bransje med avansert bruk av IKT. Vi har et faglig miljø som er både bredt og med svært høy kompetanse. Vi er svært delaktige i endringen arbeidsmarkedet gjør, så vi tilbyr en fleksibel løsning av hjemmekontor og kontortid, helt ut ifra hvordan du selv ønsker å ha det. Vi har konkurransedyktige betingelser.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlisten. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Om arbeidsgiveren

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner hadde en omsetning i 2019 på 4,7 milliarder kroner og har ca 1750 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Våre konsulenter

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst