Bygg Fremtidens Helse-IKT: Bli med som senior løsningsarkitekt i Sykehuspartner HF!

Bygg Fremtidens Helse-IKT: Bli med som senior løsningsarkitekt i Sykehuspartner HF!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior Løsningsarkitekt Bygg-IKT
Arbeidsgiver:
SYKEHUSPARTNER HF
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst

Sykehuspartner HF er fellestjenesteleverandør innen IKT for sykehusene i Helse Sør-Øst. Sykehusene står midt i en rask teknologisk utvikling, og vi deltar tungt inn i store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter. Vi har et stort mangfold av systemer fra store kliniske applikasjoner brukt av alle sykehus, til mindre spesialistsystemer for den enkelte avdeling. I tillegg deltar vi inn i alle de store sykehusbyggeprosjektene som nå foregår framover mot 2035.  

Dette er din mulighet til å bli en del av et av Norges største IT-selskaper og bidra til livsviktig IKT-utvikling innen helsesektoren. Vi søker en senior løsningsarkitekt som kan dekke ulike lag i arkitekturen, både de tradisjonelle, men også de nyskapende områdene som IoT, Analytics, mobile løsninger med mer. 

 
Arbeidsoppgaver:  
Som en del av vårt team vil du jobbe med spennende IKT-prosjekter i en helsesektor i stor utvikling. Du vil samarbeide med kompetente kollegaer som deler din lidenskap for innovasjon. Dine oppgaver vil blant annet være å: 

  • Bidra og støtte inn i prosjekter som løsningsarkitekt, spesielt i forbindelse med sykehusbyggeprosjektene 

  • Utarbeide løsningsarkitektur, kravspesifikasjoner, prosessmodellering, veikart og andre arkitektleveranser 

  • Være broen mellom forretningsbehov og teknologi, og sikre at IT-løsningene støtter organisasjonens mål  

  • Tett samarbeid med vårt arkitekturteam, driftsorganisasjonen og eksterne leverandører og produsenter  

  • Representere Sykehuspartner i samarbeid med partnere, kunder og leverandører 

 

Kvalifikasjoner: 
Vi ser etter deg som har høyere relevant utdanning og erfaring fra en lignende stilling, gjerne innen informasjon, prosess, integrasjon, teknologi eller sikkerhet. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet. Det er en fordel om du har kunnskap om arkitekturleveranser og forretningsutvikling, og at du er TOGAF-sertifisert. Gode norsk skriftlig- og muntlig kunnskaper er et krav.  

 

Personlige egenskaper: 
Vi ser etter deg som er selvstendig, ser løsninger og som holder et klart fokus i store leveranser. Det er en fordel om du er god til å kommunisere komplekse konsepter på en klar og pedagogisk måte. Vi verdsetter høy grad av faglig integritet, og ønsker deg som motiveres av å jobbe med IKT i helsesektoren. 

Vi tilbyr: 

  • Meget spennende oppgaver og godt arbeidsmiljø 

  • Faglig utvikling og svært kompetente kollegaer 

  • Faglige meget spennende oppgaver i en bransje med avansert bruk av IKT 

  • Fleksibel arbeidstidsordning og mulighet for bruk av delvis hjemmekontor etter avtale 

  • Konkurransedyktige betingelser 

 

Hvis du ønsker å bli en del av vårt dyktige team, og være med på å forme fremtidens helse-IT, send oss gjerne din CV og søknad. Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende. 

Vi vil gjerne minne om at selv om du ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlisten, kan opplysninger om deg likevel bli offentliggjort i samsvar med offentlighetsloven §25. 

Om arbeidsgiveren

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1800 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Våre konsulenter

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst

Søk på stillingen