Caspeco søker Account Manager!

Caspeco søker Account Manager!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Account Manager
Arbeidsgiver:
CASPECO NORGE AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Privat: Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

Caspeco søker Account Manager! 

Dagens Caspeco oppsto i 2006 – i møtet mellom en legendarisk restaurantør og en smart Uppsala-student. Per Söderqvist hadde drevet en rekke populære restauranter, men med blandet økonomisk suksess. Da han drev restaurant i Uppsala, ansatte han en sommerpraktikant for å hjelpe ham med å holde styr på utgifter, inntekter, marginer og bemanning. Ved hjelp av et egenutviklet excel-ark kunne Per Söderqvist over natten skaffe seg en helt ny oversikt – og lønnsomheten steg. 
 
I dag tilbyr Caspeco fire komplette systemer for restaurant- og beøksnæringen. Vi kaller dem Booking, Kassa, Personal og Analyse. Selskapet består i dag av ca 100 ansatte, 2500 kunder(i Sverige) i en organisasjon hvor beslutningsveiene er korte, hver ansatt utgjør en forskjell, og nye ideer og initiativ belønnes. Vi søker nå etter en Account Manager i Oslo for vår fortsatte vekstreise!  

Din rolle som Account Manager 

I rollen som Account Manager vil du være med å bygge vekst i det norske markedet, som i dag består av ca. 30 kunder. I vekstreisen vil du selv stå for hele salgsprosessen, fra leting til forretning. Du bidrar til å bygge et salgsteam på sikt og du bygger din egen pipeline av kontakter, leads, muligheter og kunder. 

Du vil lære opp og utfordre kunder til å automatisere og digitalisere deres organisasjon og drift. Du vil jobbe tett med Country Manager i Norge og være den tredje personen som blir med på vekstreisen. Når det er sagt, er det ditt eget ansvar og drivkraft som er avgjørende for å skape din egen suksess. 

Dine kvalifikasjoner 

For å lykkes i rollen som Account Manager ser vi at du har en evne til å skape nye relasjoner, forstå kundenes behov og transformere disse til løsninger, du har din egen drivkraft og indre motor til å prestere og utvikle. Vi tror at du har en sterk problemløsningsevne og liker å jobbe forretningsdrevet mot mål. Du liker å knytte nye kontakter og selge! Vi ser etter deg som har mange års erfaring innen B2B salg i restaurant- eller serveringsbransjen, eller lang erfaring fra å jobbe i restaurantbransjen. 
 
Høres rollen som Account Manager interessant ut? Utvelgelsen skjer fortløpende, så ikke nøl med å søke i dag! I denne rekrutteringsprosessen vil det bli lagt stor vekt på personlige egenskaper. Vi ser frem til å høre fra deg. 

Ta kontakt med Seniorrådgiver Tom Erik på tlf. 920 88 686 dersom du har noen spørsmål.

Våre konsulenter

Tom Erik Øverbø
Seniorrådgiver

Privat: Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator