Caverion søker en prosjektleder og en prosjektleder med ansvar som faglig leder for ventilasjon!

Caverion søker en prosjektleder og en prosjektleder med ansvar som faglig leder for ventilasjon!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder/faglig leder ventilasjon
Arbeidsgiver:
Caverion Norge AS
Sted:
Trondheim
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Lars Følstad

Rådgiver Research og Analyse
Hva kan vi tilby?
Hos oss får du et godt arbeidsmiljø hos en stabil og trygg arbeidsgiver der sikkerhet alltid kommer først. Du vil også få en unik mulighet til å lede store og spennende prosjekter i en av Norges største tekniske totalentreprenører. Caverion har som målsetning å ha bransjens dyktigste medarbeidere på alle nivå i selskapet. Er du vår nye kollega?

Hva med kompetanse og utvikling? Hos oss finner du et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag, og, viktigst av alt, du blir satset på. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag.

Vi er ikke alene om å drive med tekniske bygginstallasjoner, men som en av de største i bransjen gjør vi det mer enn de fleste. Vi gjør norske bygg smartere og grønnere og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.


Stillingene innebærer:
Som prosjektleder hos oss vil sikre at prosjekter gjennomføres og leveres i henhold til tids-, kostnads- og kvalitetskrav, samtidig som du tar teknisk og kommersielt resultatansvar for tildelte prosjekter og gir faglig oppfølging, inkludert oppfølging av prosjektering. Videre vil du være ansvarlig for å sikre gode kunderelasjoner nå og i fremtiden, samt fange opp tilleggssalg.
Stillingen innebærer også:
 • Gjennomføring, herunder korrigerende tiltak og implementering av endringer ut ifra kvalitetsrevisjoner, avviksmeldinger og kontrollaktiviteter
 • Oppfølging av HMS, økonomi og kontrakt, herunder varsling og endringshåndtering
 • Jevnlig rapportering til overordnet som dekker økonomi, personell, fremdrift, kvalitetssikring og HMS
 • Kommunikasjon med offentlige myndigheter
 • Kalkulering av nye prosjekter og kalkulering av endringer i prosjektene dine

Som faglig leder ventilasjon i avdelingen vil du, i tillegg til overnevnte, ha ansvar for avdelingens utvikling og kompetanse, samt kvalitetsoppfølging både i avdelingen og prosjektene.

Arbeidssted: En stilling er lokalisert i Trondheim og den andre i Levanger. Både stillingen i Trondheim og Levanger kan være den faglige lederen. 

Nok om oss – hvem er du?
Du behersker det å skaffe og lede prosjekter fra A til Å, samtidig som du sørger for at teamet leverer som forventet, til avtalt tid og pris. Du er en dyktig relasjonsbygger og evner å sette deg inn i kundens behov med sikkerhet som første prioritet.
I tillegg ønsker vi at du:
 • Er kvalitetsbevisst og resultatorientert, med en analytisk tilnærming til problemløsing
 • Har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø
 • Er en serviceorientert person med kremmerånd og egenskaper som relasjonsbygger
 • En bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
 • Har stor interesse for faget og brenner for nyutvikling og energieffektive løsninger
 • Ser løsninger der mange ser problemer

Kvalifikasjoner vi tenker er relevant for å trives i rollen:
 • Teknisk fagskole/bachelor-/mastergrad innen VVS
 • Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • 3-5 års erfaring som prosjektleder ventilasjon, gjerne også i flerfaglige prosjekter
 • For stillingen som faglig leder kreves over 5 års erfaring
 • God økonomisk forståelse for prosjektgjennomføring
 • Førerkort klasse B

Interessert?
Avdelingen Trøndelag Prosjekt er en del av forretningsenheten BU Project Norway. Totalt har enheten seks avdelinger i Norge, med et tilhørende PMO (Project Management Office). Til sammen er vi 380 ansatte i forretningsenheten og vi håper selvfølgelig du vil bli en av folka våre.

Frist: 3. april
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen? Ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110, eller Jan Rune Dimmen på telefon 994 09 622.
 

Om arbeidsgiveren

Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Våre konsulenter

Erling Lampe

Partner

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Lars Følstad

Rådgiver Research og Analyse