CFO med fokus på hele virksomheten – sentral lederposisjon i REEN

CFO med fokus på hele virksomheten –  sentral lederposisjon i REEN
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Chief Financial Officer
Arbeidsgiver:
REEN AS
Sted:
Larvik
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Ramajana Knudsen

Sourcing Manager

Jan Kaare Dynestøl

Daglig leder - Capus Financials

Nora Sørsdahl

Daglig leder

REEN AS er et teknologiselskap i Larvik som jobber for å skape en mer lønnsom og bærekraftig verden gjennom å effektivisere avfallshåndteringen. I dag har vi 60 000 abonnementer og opererer i Finland, Norge, Sverige og UK, hvor vi leverer den råeste og mest unike teknologitjenesten innenfor smart waste management. REEN AS har flere kjente merkevarenavn i kundeporteføljen, både innenfor det private og offentlige segmentet. Vi gjør det enklere for våre kunder å oppnå FNs bærekraftsmål med høy kundetilfredshet på innsparing, redusert klimagassutslipp og fornøyde ansatte.


REEN AS står i frontlinjen av bærekraftig innovasjon, og vi søker nå en dynamisk og erfaren CFO som vil være med på å lede oss inn i en spennende fremtid. Vi eies stolt av to av Norges mest anerkjente selskaper – ABAX og Norsk Gjenvinning – har REEN AS et solid fundament for vekst og påvirkning. Dette partnerskapet legger grunnlaget for en unik kombinasjon av teknologisk ekspertise og dyptgående forståelse for bærekraftig ressursstyring og avfallshåndtering.


I hjertet av vår virksomhet ligger vår forpliktelse til å forme en grønnere og mer effektiv fremtid. Vår visjon er å være en pioner innenfor miljøteknologi, og som CFO i REEN AS vil du spille en nøkkelrolle i å realisere denne visjonen.


Vi søker en dedikert og strategisk orientert CFO som vil bidra til å styrke vår finansielle posisjon og lede oss gjennom spennende vekstmuligheter. 
 

Som en del av REEN AS vil du ikke bare være en sentral aktør i utviklingen av selskapet, men også en drivkraft for miljøvennlige løsninger. Dette er sjansen til å bli en del av en organisasjon som forplikter seg til å forandre spillereglene for miljøvennlig teknologi.
 

Ansvarsområder

CFO i REEN AS har et overordnet og helhetlig ansvar for finans, økonomi og regnskap. Du skal sørge for god økonomisk utvikling og styring. 

I tillegg til å støtte administrasjonen og ledergruppen med innsikt og styringsinformasjon, vil du få en sentral rolle i forretnings- og organisasjonsutvikling. Sistnevnte i form av vurdering av aktuelle markedsområder, samarbeidspartnere, vekststrategi og bidra til å skape en robust selskapsstruktur rigget for videre vekst.

Du vil bidra med gode analyser, og identifisere og håndtere økonomisk risiko. Videre vil du ha løpende dialog og sparring med CEO, lederteamet og styret om økonomisk utvikling og resultater. Ansvaret vil også inkludere månedlig rapportering til styret, budsjettplanlegging, regnskapsføring og likviditetsstyring. 


Hvem er du?

Den ideelle kandidaten har en solid bakgrunn innen finans, forretningsutvikling og strategisk ledelse, og er motivert av muligheten til å påvirke positiv endring. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring som CFO, men sterk økonomiforståelse og vilje til å utvikle deg i rollen er viktig.

Du er strukturert og har stor gjennomføringskraft. Du må jobbe selvstendig og ønske å være med på å utvikle selskapet. I tillegg er du utviklingsorientert og må trives med kontinuerlig forbedringsarbeid. 

Du er selvgående, samtidig som du fremmer løsninger gjennom samarbeid. Du setter retning og får folk med deg, deler av din kunnskap og erfaring, og setter pris på når kolleger gjør det samme.

Du balanserer strategisk sans og analytiske evner med nysgjerrighet for kommersielle muligheter. Solid evne og interesse for å håndtere komplekse økonomiske analyser og tolke data for å trekke konklusjoner og gi anbefalinger vil være viktig for å trives i rollen.

Rollen er en selvstendig nøkkelrolle som gir mulighet for å være med på å påvirke og utvikle selskapet videre. Ettersom du både vil jobbe tett med medarbeidere og ledere er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner. For den rette kandidaten vil det være mulighet for å forme rollen.

Du er opptatt av digitalisering og nye og bedre løsninger, og ønsker å være med på å utvikle og optimalisere systemer og interne rutiner. Dine analytiske egenskaper gjør deg svært god til å se det store bildet.  


Vi tilbyr

Vi tilbyr en utfordrende og meningsfull lederrolle i et voksende selskap, der du får muligheten til å påvirke selskapets strategi og retning. Du vil jobbe sammen med støttende og samarbeidsorienterte kolleger. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt stor frihet til å styre egen hverdag.

Du hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere i Capus Financials eller Nora Sørsdahl for en konfidensiell og interessant samtale!

Vi ser frem til å motta søknaden din og til å utforske sammen hvordan du kan bidra til å forme en mer bærekraftig fremtid gjennom ditt lederskap hos REEN AS!

 

Om arbeidsgiveren

REENs kompetanse og teknologi skaper den verdifulle innsikten vi trenger for å forbedre måten avfallshåndteringsselskaper samler, transporterer og distribuerer avfall på. Med målsetting om å redusere driftskostnader og avfallsindustriens karbonavtrykk, er vår misjon å effektivisere avfallshåndtering til et bærekraftig, lukket system.

I dag skiller vi oss ut som en unik, avansert tilbyder av banebrytende skytjenester og sensorer. Når vi sammen fortsetter utviklingen av teknologien vår, håper vi å sette scenen for en ny æra med gruppesamarbeid og innovasjon innen avfallsbransjen.

Verdifullt avfall. Teknologiens kraft. – det er REEN

Våre konsulenter

Ramajana Knudsen
Sourcing Manager

Jan Kaare Dynestøl

Daglig leder - Capus Financials

Nora Sørsdahl
Daglig leder