Er du best på Kafka og ønsker å bli Entur sin nye fagekspert?

Er du best på Kafka og ønsker å bli Entur sin nye fagekspert?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorutvikler
Arbeidsgiver:
Entur AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Christoffer Røstad

Rådgiver

Entur tilbyr en salgsplattform som brukes av mange kollektivselskap i Norge, eier en nasjonal løsning for reiseplanlegging og er det nasjonale navet for kollektivdata i Norge. Store mengder av denne dataen flyter på Kafka, og et av arkitekturprinsippene i Entur er å bruke reaktiv kommunikasjon mellom mikrotjenester. På salgsplattformen omsettes det for over 4,5 milliarder kroner, det gjøres over 4,8 milliarder reisesøk og over 400 000 kundehenvendelser blir håndtert av kundesenteret i året. Det er mange meldinger på streamingplattformen, og Kafka er en grunnpilar i infrastrukturen.

Entur har en brukerorientert kultur, både internt og eksternt, og det er derfor laget flere støttesystemer for Kafka. Som Kafka lead vil du eie og ha hovedansvaret for streamingplattformen til Entur. Du spiller en nøkkelrolle i å sørge for at appen til enhver tid fungerer som den skal. I rollen som Kafka lead har du fagansvar for Kafka og streamingplattformen og vil jobbe med reaktiv arkitektur.

Er du en utvikler som kunne tenke deg en slik utfordring, oppfordrer vi deg til å søke!

Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for og eier av streamingplattformen i Entur
  • Opprettholde og videreutvikle beste praksiser på Kafka og reaktiv arkitektur
  • Bygge fagmiljø for streamingteknologier og reaktiv arkitektur

Vi ser etter:

  • Høyere utdanning innen teknologi, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Erfaring og ønske om å jobbe med reaktiv arkitektur
  • Det er ønskelig at du har minst 3 års erfaring med Kafka
  • Erfaring med utvikling i Java/Kotlin
  • Det vil være en fordel om du har erfaring med kunde/leverandørkontakt

Personlige egenskaper

Vi tror du er flink til å lære raskt og ser helheten i situasjoner. Du er faglig interessert og selvdrevet, kanskje også beskrevet som en ildsjel. Du er klar over hva du er god på og hvor du kan bli bedre, og du lærer av både egne erfaringer og tilbakemeldinger fra andre. Folk stoler på deg fordi du er pålitelig, og du takler utfordringer på en overbevisende måte.

Vi tilbyr

I Entur er vi opptatt av at de ansatte skal utvikle seg. For å opprettholde kvalitet og innovasjon, gjennomfører vi faglige samlinger hvor både faste ansatte og konsulenter samles for deling av fagkompetanse. Vi oppfordrer våre ansatte til å melde seg på relevante kurs eller konferanser – og håper du deler det du har lært med resten av teamet.

Det er et stort fokus på kultur og arbeidsmiljø i Entur. Du blir del av et team som samarbeider meget bra og som har quiz hver dag. Det finnes gode muligheter til å delta på sosiale begivenheter, for eksempel treningsgruppe, sommerfest, Mario Kart-turneringer eller bokklubb. I Entur finner du gode digitale løsninger og forhold.

Som ansatt hos oss har du stor frihet i valg av utstyr, slik som operativsystem og mobiltelefon eller tilleggsutstyr som tastatur eller mus. Kronen på verket i ansattgoder er selvfølgelig personalbillettordningen: De ansatte hos oss reiser nesten gratis med tog i Norge! I Entur tilbyr vi lønn på nivå med tilsvarende IT-virksomheter, og i tillegg har vi en skikkelig god pensjonsordning.

Inkludering og mangfold er en styrke! Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Om arbeidsgiveren

Entur er et statlig eid teknologiselskap som jobber med å gjøre det enklere å velge kollektivt i hele Norge. Vi er konkurransenøytrale, og bidrar til mer for pengene gjennom fellesløsninger og samarbeid i sektoren. Entur har ca. 330 ansatte og for tiden 180 innen utvikling av digitale løsninger.

Entur utvikler og drifter felles salgs- og billetteringsløsninger for togselskapene og de fylkeskommunale kollektivselskapene som ønsker det. Entur drifter kundeservice for togselskapene og samler inn, bruker og deler kollektivdata gratis. Vi tilbyr også Entur-appen, der man kan finne og betale for de fleste kollektivreiser i Norge.

Entur bidrar aktivt i flere samarbeid i samferdsels-sektoren for å forenkle folks reisehverdag, jobbe sammen om digital tjenesteutvikling og skape reell verdi gjennom data.

Vår visjon er samarbeid om enkle, bærekraftige reiser.

Våre konsulenter

Christoffer Røstad

Rådgiver