Er du engasjert og selvgående, og ønsker en spennende jobb som HR-ansvarlig?

Er du engasjert og selvgående, og ønsker en spennende jobb som HR-ansvarlig?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
HR- ansvarlig
Arbeidsgiver:
Physical Medicine Group AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Ramajana Knudsen

Rådgiver Research & Analyse

Johannes Westersø

Partner
HR-ansvarlig

PMG ser etter en ny leder til HR som kan være med å styrke og videreutvikle selskapet. Du vil være ansvarlig for selskapets arbeid knyttet til HR og HR-prosesser. HR vil jobbe nært sammen med linjen og vil være en viktig bidragsyter til at selskapet når sine mål.

Du vil fylle en rolle som både er strategisk og operativ, og være en pådriver i videre organisasjonsutvikling. Vi er på jakt etter deg som er nyskapende og fremtidsrettet, og som brenner for å spille andre gode. Du vil ha full frihet og handlingsrom til å definere rollen selv. Mulighetene er mange, og oppgavene varierte.

Du vil være en viktig del av det teamet som leder Norge, og rapporter til Country Manager.


Er dette deg?
 • Du liker å jobbe med mennesker og er opptatt av HR, rekruttering og personal
 • Motiveres av å skape resultater, både for deg selv og alle på kontoret
 • Som leder er du klar og tydelig, du har høye mål og evner å lære opp og videreutvikle ansatte

Hovedarbeidsoppgaver
 • Personalhåndtering, bistå Brand manager/linjen i håndtering av personal. Alt fra onboarding av nye terapeuter til håndtering av våre senior terapeuter/superstars.
 • Forvalte vårt avtaleverk, sikre at våre ansettelsesavtaler og oppdragsavtaler er standardiserte og reviderte.
 • Rekruttering, eie og strukturere vår rekrutteringsprosess A-Å. Alt fra employer branding, stillingsutlysninger, jobbe med utdanningsinstitusjoner, intervjuer og kontrakter.
 • Medarbeidertilfredshet, metodisk kartlegge tiltak som har som mål å redusere turnover, samt sikre høy grav av trivsel på jobb.
 • Strategisk organisasjonsutvikling


Vi tilbyr  
 • Et dynamisk arbeidsmiljø
 • Mulighet for å utvikle og sette kursen for vårt arbeid med HR
 • Mulighet til å jobbe med daglige gjøremål samtidig med et øye og blikk på fremtiden og langsiktige planer
 • Et spennende selskap med masse fine folk
 • Konkurransedyktige betingelser


Aktuelle kandidater vurderes fortløpende.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat enten på telefon eller video for mer informasjon rundt selskap og rolle.  

Om arbeidsgiveren

Physical Medicine Group ble etablert for å være ledende i Europa innen fysikalsk behandling med et høyt fokus på kvalitetspleie til pasientene.

PMG har siden oppstarten i 2020 vokst fra 29 til 100+ klinikker i Norge og Sverige. Gruppen har i dag mer enn 500 terapeuter og utfører mer enn 700 000 behandlinger årlig. Klinikk for Alle AS, Naprapatlandslaget AS, og Eureka Kiropraktikk Norge AS tilhører gruppen i Norge.

PMG har nøye håndplukket sterke merkevarer som er i forkant av sitt felt, med en dedikert ledergruppe og ansatte med eksepsjonell kompetanse og drivkraft.

For pasienter som søker behandling for sine muskel- og leddrelaterte problemer, vil PMG-klinikker være det naturlige valget, med en høy kvalitet i pasientreisen fra A-Å.

For eksisterende konkurrenter til våre merker, er Physical Medicine Group utmerket som alternativet for M&A når eierne søker å profesjonalisere produktet sitt ytterligere.

PMG vil være det naturlige valget for å utvikle klinikker og manuell medisin til neste nivå.

Våre konsulenter

Ramajana Knudsen
Rådgiver Research & Analyse

Johannes Westersø

Partner