Er du klar til å ta steget opp og jobbe som Controller?

Er du klar til å ta steget opp og jobbe som Controller?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Konsulent innen controlling
Arbeidsgiver:
Capus Financials AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende

Kontakt konsulent

Kristian Ravlo

Seniorrådgiver
Capus Financials har stadig behov for kandidater med bakgrunn innen regnskap og økonomi. Hos oss blir du en del av et voksende miljø med ca. 40 konsulenter, og du vil oppleve personlig oppfølging og gode muligheter for utvikling. Nå ønsker vi å styrke teamet med engasjerte konsulenter innen controlling! Er det deg vi ser etter?

Som konsulent vil du jobbe hos attraktive bedrifter i ulike og spennende bransjer. Du vil få muligheten til å bygge tette relasjoner og spille en sentral rolle når det kommer til å løse varierte utfordringer.

Vi søker deg som vil trives i en eller flere av følgende roller:
  • Regnskapscontroller
  • Business Controller
  • Financial Controller
Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som er kvalitetsbevisst, løsningsorientert og motivert. Du må kunne trives med et høyt tempo, ha arbeidslyst og interesse for økonomi og controlling. Det er viktig for oss at du ønsker å være med på å bygge et godt team både faglig og sosialt. I tillegg ser vi for oss at du har:
  • Økonomisk utdannelse
  • Gjerne praktisk og relevant arbeidserfaring med regnskap og/eller controlling
  • God kjennskap til Excel

For å lykkes som konsulent er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig. Det er en fordel om du er tilgjengelig på kort varsel, ettersom flere av våre oppdrag har snarlig oppstart.

Synes du dette høres interessant ut?
Last opp din CV via linken som er tilknyttet annonsen. Vi ser frem til å høre fra deg og kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon!

Om arbeidsgiveren

Capus Financials AS leverer rekruttering og formidling av høyt kvalifiserte konsulenter til sentrale leder- og økonomistillinger innen privat og offentlig sektor.

Våre konsulenter

Kristian Ravlo

Seniorrådgiver

Søk på stillingen