Er du samfunnsorientert, med et ønske om å jobbe med flere av landets største offentlige virksomheter?

Er du samfunnsorientert, med et ønske om å jobbe med flere av landets største offentlige virksomheter?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektkoordinator
Arbeidsgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Kristine Sandstå

Partner

Ida Elieson

Tilbudsleder
Capus er blant de største leverandørene av rekrutteringstjenester til offentlig sektor, med mange omfattende rammeavtaler. Vi får stadig flere oppdrag, og har nå behov for en prosjektkoordinator som kan bistå i anbudskonkurranser og senere være en viktig brikke i rekrutteringsprosesser. Bid er en støttefunksjon for alle rådgiverne i Capus, og avdelingen består i dag av tre personer. Du vil i samarbeid med øvrig team bistå med å tilrettelegge og koordinere praktiske og administrative oppgaver, eksempelvis følge opp fremdrift, utforme CVer og referanselister, utarbeide og kvalitetssikre beskrivelser. Du vil også kunne bidra i utvikling av vår tilbudsprosess og implementering av ulike forbedringstiltak. Dette vil gi deg en verdifull inngang og forståelse for rekrutteringsprosessen og metodikken til Capus. Vi søker deg som ønsker å være med å utvikle Capus videre, og sørge for at vi fortsetter å være den foretrukne samarbeidspartneren for rekruttering til offentlig sektor.

Hva kan vi tilby deg?
  • Du vil få jobbe med flere av landets største offentlige virksomheter
  • Du vil få jobbe med dagsaktuelle saker i samfunns- og næringsliv
  • Du vil inngå i et faglig sterkt team, med solid erfaring innen tilbudsarbeid og rekruttering til offentlig sektor
  • Være delaktig i alle deler av en rekrutteringsprosess
Hos oss vil du oppleve et inkluderende miljø hvor du blir sett og hørt. Vi er opptatt av, og bidrar til din kompetanseutvikling. Det er høyt under taket og vi strekker oss etter å spille hverandre gode.

Vi ser for oss at dette beskriver deg:
Vi ser for oss at du er samfunnsorientert og har noe erfaring fra statlig eller kommunal forvaltning.  Nyutdannede kan også søke. Vi tror du har utdanning helst på masternivå, gjerne innen samfunnsvitenskap, eksempelvis statsvitenskap, internasjonale studier eller sosiologi. For at du skal lykkes i rollen er det viktig at du er opptatt av godt språk, og har meget god skriftlig fremstillingsevne på norsk.

Du må evne å håndtere flere saker samtidig, med høye forventninger til kvalitet og raske leveranser.  Du jobber systematisk, strukturert og har et ønske om å levere godt innenfor ditt ansvarsområde. Du har gode samarbeidsevner, liker å ta initiativ og trives med administrative oppgaver.

Dersom du vil være med å videreutvikle og forme Norges største rekrutteringsbyrå, søk nå!

Vi ser frem til å lese din søknad om hvorfor du vil bli en del av vårt team og hva du kan bidra med.

Les mer om oss på www.capus.no.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Vi behandler søknader fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter

Kristine Sandstå

Partner

Peder Lund

Partner

Ida Elieson

Tilbudsleder

Søk på stillingen