Er du vår nye konsulent innen regnskap?

Er du vår nye konsulent innen regnskap?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Regnskapskonsulent
Arbeidsgiver:
Capus Financials AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende

Kontakt konsulent

Trives du i en dynamisk hverdag der du kan utvikle deg innen regnskap og økonomi? Vil du bli en del av et faglig og sosialt sterkt konsulentmiljø? Da bør du lese videre!

Capus Financials har stadig behov for kandidater med bakgrunn innen regnskap og økonomi. Hos oss blir du en del av et voksende miljø med ca. 40 konsulenter, og du vil oppleve personlig oppfølging og gode muligheter for utvikling.
Som konsulent vil du jobbe hos attraktive bedrifter i ulike og spennende bransjer. Du vil få muligheten til å bygge tette relasjoner og bidra til å løse spennende og varierte utfordringer innen regnskap. 

Relevante arbeidsoppgaver:
Som konsulent vil du få en arbeidshverdag tilpasset din utdanning og erfaring. Det er mulig å jobbe med hele spekteret innenfor regnskap, og oppgavene kan blant annet inkludere:
  • Fakturabehandling og purringer
  • Remitteringer
  • Avstemming mot leverandører og internt
  • Kontakt og oppfølging av leverandører
  • Delta i regnskapsavdelingens felles ansvarsområder

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som er kvalitetsbevisst, løsningsorientert og motivert. Du må kunne trives med et høyt tempo, ha arbeidslyst og interesse for økonomi og regnskap. Det er viktig for oss at du ønsker å være med på å bygge et godt team både faglig og sosialt. 
I tillegg ser vi for oss at du har:
  • Økonomisk utdannelse
  • Gjerne praktisk og relevant arbeidserfaring
  • God kjennskap til Excel
For å lykkes som konsulent er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig.

Synes du dette høres interessant ut?
Last opp din CV via linken som er tilknyttet annonsen. Vi ser frem til å høre fra deg og kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon!

Om arbeidsgiveren

Capus Financials AS leverer rekruttering og formidling av høyt kvalifiserte konsulenter til sentrale leder- og økonomistillinger innen privat og offentlig sektor.

Våre konsulenter

Søk på stillingen