Er du vår nye Senior Backend-utvikler?

Er du vår nye Senior Backend-utvikler?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior Backend-utvikler
Arbeidsgiver:
Statens pensjonskasse (SPK)
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner
Liker du å være med på å utvikle løsninger som du får følge over tid? Liker du å sette deg inn i forretningsområdet og behovene som skal løses? Er du opptatt av samarbeid, og blir inspirert av å få være med på å bestemme hvordan du og teamet ditt jobber? Hvis du samtidig motiveres av et viktig samfunnsoppdrag, håper vi at du vil bli en av oss.

Hvem er vi?
Tech-miljøet vårt er stort nok til at vi har interessante utfordringer, mulighet til å lære nye ting og flytte på oss mellom teamene. Samtidig er vi små nok til at din mening vil påvirke løsningene og hvordan vi jobber. Vi er i dag 100 ansatte innen IT, i tillegg til at vi jobber side-om-side med flere innleide konsulenter.

Vi har 17 tverrfaglige team bestående av utviklere, designere og domeneeksperter fra forretningssiden. Teamene inngår i fire produktområder, og har ansvar for hele livsløpet til applikasjonene sine. Teamene er med på å utforske behovene, de skriver koder og tester før de selv produksjonssetter. Teamene følger sine løsninger og sin kodebase over tid, er samlokaliserte, selvorganiserte, og vi er opptatt av å lære både når vi lykkes og mislykkes.

Smidig står sterkt i vår organisasjon, og vi er opptatt av kontinuerlig forbedring og utvikling. Vi har kommet et godt stykke på vei med DevOps, og har startet med kontinuerlig produktutvikling i autonome produktteam. Vi benytter Domain Driven Design og prøver ut Design Sprint, Lean Startup og Radical Focus.

SPK ønsker å speile hele samfunnet og ha bredde og mangfold i arbeidsmiljøet.
Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, etnisitet eller nedsatt funksjonsevne.

Hva skal du jobbe med?
Vi ser etter senior backend-utviklere med bred erfaring og som helst har erfaring med domenedrevet design og arkitektur.

Vi ser etter deg som er engasjert i å utvikle løsninger for komplisert beregning av pensjon eller premie, og som blir inspirert av å jobbe i tverrfaglige produktteam.

Kvalifikasjoner
 • Du har utdannelse på bachelor- eller mastergradsnivå innenfor IT.
 • Du har 5+ års erfaring med utvikling i Java.
 • Kommuniserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig.

Hvem er du?
Vi tror du vil trives og lykkes hos oss dersom du er engasjert og nysgjerrig, lytter og stiller spørsmål. Du motiveres av å lære og videreutvikle deg selv og å anvende og dele denne kunnskapen for å forbedre løsningene våre. Du er en som får ting gjort og bidrar til at teamet når sine mål.

Hvorfor jobbe hos oss?
 • Vi tilbyr et fellesskap av dyktige kolleger som gjerne deler kunnskap og erfaring.
 • Du får støtte til å lære nye ting, både daglig i teamet og gjennom kurs og konferanser.
 • Du får en trygg og forutsigbar arbeidsplass med lite byråkrati. 
 • Mulighet til å løse vårt samfunnsoppdrag der vi sørger for forutsigbarhet, trygghet og sikkerhet for innbyggerne.
 • Gode og fleksible løsninger for hjemmekontor.
 • Vil tilbyr gode betingelser.
 • Vi har en av Norges beste pensjonsordninger, gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån.
 • Du vil få fleksitid og betalt overtid, men vi løser det meste innenfor vanlig arbeidstid. Vi har kortere arbeidstid på sommeren.
 • Eget idrettslag, tilbud om gruppetrening og rabatt på treningssenter.
 • Du velger selv om du vil ha en Mac eller benytte Linux/Windows på PC-en.
 • Dekning av utgifter til mobiltelefon.
 • Sentral plassering i nye lokaler på Skøyen med kort vei til buss, trikk og tog.
 • Kontorløsning med universell utforming og heis i bygget.
 • Innendørs sykkelparkering med sykkelvask og garderobe med dusjmuligheter.

Du vil bli medlem i Statens pensjonskasse, som gir deg mange goder i tillegg til livsvarig alderspensjon og AFP: Du kan ha rett til økonomisk støtte hvis du blir syk eller ufør, familien din kan ha rett til økonomisk støtte når du dør, du blir forsikret mot yrkesskade eller yrkessykdom, og du får gode betingelser på boliglån. Les mer om ansattgodene dine på spk.no/medlemskap-i-spk

Om arbeidsgiveren

Vi leverer pensjon, forsikring og boliglån til ansatte i staten, skoleverket og virksomheter som har en tilknytning til det offentlige. Vi forvalter pensjonsrettigheter for rundt 1 300 virksomheter og over én million nordmenn som jobber eller har jobbet i det offentlige.

I Staten pensjonskasse jobber vi med løsninger og produkter som har stor betydning for enkeltmennesker, så vel som for samfunnet. Med 420 ansatte er vi små nok til at du kan være med på å gjøre en forskjell, og store nok til at vi har faglig mangfold og flere store fagmiljøer.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner