Eventim søker Operations Manager!

Eventim søker Operations Manager!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Operations manager
Arbeidsgiver:
Eventim Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Mads Lyngen

Rådgiver

Johannes Westersø

Partner

Brenner du for kultur, arrangement og gode opplevelser? Trives du med tekniske løsninger? Da kan dette være muligheten du har ventet på! Europas ledende billettleverandør opplever stor vekst i Norge og søker dermed etter en Operations Manager til Oslo-kontoret.

Som vår Operations Manager vil du innta en betydningsfull rolle med stor innflytelse på vår tjenesteleveranse. Hovedoppgaven din vil være å lede vårt Operations team, bestående av 7 dyktige kolleger i Oslo, og 3 kollegaer i København. Vi trenger en som klarer å balansere kundenes behov med en strukturert, langsiktig og skalerbar tilnærming. Videre vil du ha ansvar for å videreutvikle våre prosesser, sikre effektiv drift og opprettholde en høy kvalitet på våre tjenester, i nært samarbeid med hele organisasjonen.

Eventim Norge er en integrert del av Eventim Scandinavia, og som Operations Manager vil du samarbeide tett med Operations Manager i Danmark og Leder for Adgangskontroll og Kundeservice for å sikre vellykkede leveranser i hele Skandinavia. Du vil rapportere direkte til vår Administrerende Direktør.

Dine primære ansvarsområder vil være:
 • Overordnet ansvar for tjenesteleveranse i Norge og skandinavisk leveranseansvar for ett av våre billettsystemer i samarbeid med Danmark og Sverige
 • Sikre høy B2B-support for kunder som selger billetter gjennom våre systemer
 • Kvalitetssikre leveransene til kundene i samarbeid med våre systemeksperter
 • Optimalisere, effektivisere og standardisere prosesser
 • Prosjektledelse for tekniske leveranser og store onsales

I tillegg til driftsoppgavene vil du som leder av Operations teamet i Norge ha følgende ansvarsområder:
 • Daglig personalledelse av Operations teamet
 • Definere og implementere klare strukturer, roller og ansvar i teamet
 • Prioritere og delegere oppgaver innenfor Operations ved behov
Som leder er du til stede, skaper tillit og er engasjert i å utvikle teamet ditt for å oppnå felles resultater. Du har erfaring fra organisasjoner med tekniske leveranser, gjerne fra et internasjonalt miljø som innebærer samarbeid på tvers av landegrenser. Stillingen innebærer en god blanding av operasjonell oppfølging, prosjektledelse, rapportering, koordinering og kvalitetskontroll.


I tillegg har du følgende kvalifikasjoner:
 • Relevant høyere utdanning (eller kompenserende relevant erfaring)
 • Minimum 4 års erfaring innen operativ personalledelse med dokumenterte resultater i utvikling av mennesker og team
 • Erfaring med ledelse av IT-prosesser, B2B callsenter og prosjektteams, inkludert kundereise og e-commerce implementering i samarbeid med tredjeparts IT-leverandører
 • Fordel med kjennskap til kultur- og underholdningsbransjen og billettsalg
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk, kunnskap om andre skandinaviske språk er en stor fordel

Vi tilbyr:

I tillegg til å arbeide på en attraktiv og sentral beliggenhet i Oslo, blir du en del av et team med lidenskapelige kolleger som alle bidrar til et stimulerende og godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse. Vi har et sterkt samarbeidsmiljø og sosiale arrangementer som styrker vår felles motivasjon for å hjelpe både hverandre og våre kunder.

Du vil være en del av et engasjert team på 12 personer i Norge og over 40 personer i hele Skandinavia, alle med en brennende lidenskap for å skape de beste live-opplevelsene sammen med våre mange partnere.

Nysgjerrig? Ta gjerne kontakt med rekrutteringspartner Johannes Westersø på 95 17 91 69, eller Mads Lyngen på 48 17 18 61.

Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende!


Vi håper å høre fra deg! 
 

Om arbeidsgiveren

Vi brenner for de store øyeblikkene, for de unike og eksepsjonelle opplevelsene. Vi jobber målrettet hver dag for å gjøre våre tjenester og plattformer så effektive og brukervennlige som mulig – til glede for partnere og våre felles kunder. Eventim Norge er en del av Eventim Scandinavia, en profesjonell billettdistributør i Skandinavia siden 2004.

Vi har en sentral beliggenhet i Oslo sentrum, med lokale kontorer i Stockholm og København. Eventim Scandinavia eies av CTS Eventim, Europas største billettering og liveunderholdningsfirma.

Våre konsulenter

Mads Lyngen

Rådgiver

Johannes Westersø

Partner