Felleskjøpet Agri ser etter deg som er god på informasjonssikkerhet

Felleskjøpet Agri ser etter deg som er god på informasjonssikkerhet

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior sikkerhetskonsulent
Arbeidsgiver:
Felleskjøpet Agri SA
Sted:
LILLESTRØM
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Karina Dørheim

Research Analyst

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Vi søker nå en Senior sikkerhetskonsulent som vil jobbe med informasjonssikkerhet i et moderne og komplekst IT-miljø. Du vil bli en del av et team på 5 personer som jobber med informasjonssikkerhet og personvern.  Du vil bidra på alle områder innen informasjonssikkerhet med hovedfokus på sikring av industriell IT (OT). Du vil jobbe bredt, men samtidig få muligheten til å fordype deg i utvalgte fagområder.

Digital utvikling er et satsningsområde for Felleskjøpet og dette vil føre til mange spennende og varierte sikkerhetsoppgaver innenfor både tradisjonelle og nyere teknologier. Felleskjøpet jobber blant annet med AI, machine learning, IoT, digital transformasjon og har kommet langt i bruken av skytjenesterHos oss vil du få muligheten til å jobbe i et fremtidsrettet og moderne IT-miljø sammen med kompetente kolleger. Vi verdsetter fagkompetanse, og ønsker en læringskultur hvor ansatte oppfordres til kompetansebygging og videreutvikling. Vi trives godt på jobben og er stolte av oppdraget vårt og av Felleskjøpet.

Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen, kun 10 min unna Oslo sentrum. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver

Som sikkerhetskonsulent vil du bidra med å utforme sikkerhetsarkitektur for Felleskjøpets IT-miljø. Dette innebærer å bistå med å kvalitetssikre tekniske løsninger, arkitektur og metode. Du vil også bistå med drift, forvaltning og videreutvikling av IT-infrastruktur for industrien. Videre vil du delta i valg, innkjøp og implementering av informasjonssikkerhetsløsninger, og følge opp disse løsningene i drift. Du vil også delta i anskaffelser og prosjekter innen industriell IT. Som sikkerhetskonsulent skal du være en teknisk sikkerhetsressurs, rådgiver for IT og divisjonene og samarbeide med å gjennomføre risikovurderinger i divisjonene. Ikke minst vil du samarbeide med IT-leveransene med ansvar for sentral IT-infrastruktur.

Kvalifikasjoner

  • 3-5 års relevant arbeidserfaring innen informasjonssikkerhetsområdet eller andre IT-områder med sikkerhetsfokus
  • Høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå, relevant erfaring kan veie opp for dette
  • God IT infrastruktur- og driftskompetanse er en fordel og kan veie opp for manglende kompetanse på informasjonssikkerhet og industriell IT
  • Nyutdannede med relevant utdanning og riktige personlige egenskaper vil bli vurdert
  • Kunnskap om styringssystemer for informasjonssikkerhet, sikkerhetsteknologier og tilhørende sikkerhetsstandarder er en fordel
  • Du har evne til å balansere sikkerhetsbehov opp mot forretningsbehov
  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk
  • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som viser initiativ og ansvarlighet ved at du får ting til å skje og tar ansvar. Du er en som samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon, og støtter andre for å nå teamets mål. Vi ønsker at du har en systematisk og metodisk tilnærming i arbeidet. Du forstår raskt komplekse spørsmål og problemer og foretar sunne og rasjonelle vurderinger. Ikke minst er du en som demonstrerer spesialistkunnskap og ekspertise innen eget felt og deltar i en kontinuerlig faglig utvikling.

Som senior sikkerhetskonsulent i Felleskjøpet har du muligheten til å være med i et dyktig og stadig voksende IT-miljø i et selskap som har tatt vare på jorda, dyra og framtida i over 125 år.

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av over 39 000 bønder. Felleskjøpet Agri hadde i 2022 en omsetning på 20,2 milliarder kroner og 4 218 ansatte. Felleskjøpet Agri er den viktigste leverandøren av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge.

Våre konsulenter

Karina Dørheim

Research Analyst

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Søk på stillingen