Like glad i folk som i Confluent Kafka?

Like glad i folk som i Confluent Kafka?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior integrasjonsutvikler
Arbeidsgiver:
Bane NOR SF
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Om oss
 
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.
 
Vi skal bli flere på integrasjon! Og trenger deg med en del erfaring og kompetanse innen Microsoft Azure og Confluent. Løsningene våre bygger på markedsledende integrasjonskomponenter og API Management, og vi satser på Microsoft Azure og Confluent-plattformen.
 
Som en del av vårt integrasjonsteam vil du bidra til å styrke fagmiljøet og delta i mange spennende prosjekter. Rollen innebærer rådgivning, support, implementering og samarbeid med andre dyktige utviklere. Du vil være en sentral aktør i utviklingen av løsninger som former og moderniserer den norske jernbaneinfrastrukturen.
 
Teknologier
Dette er teknologier og verktøy vi jobber med og ønsker at du også er kjent med;

 • API- og integrasjonsutvikling

 • Scrum og DevOps

 • Azure API Management og Confluent Kafka

 • GitHub, Grafana, Prometheus, Kubernetes, .Net og C#

 
Det er viktig at du har med minimum 3 års erfaring med API - og integrasjonsutvikling, relevant høyere utdanning innenfor IT og kommuniserer norsk og engelsk flytende, både muntlig og skriftlig. 

Er du glad i folk (og fag!), og finner glede i å hjelpe andre? 
Vi tror du kommer til å stortrives om du liker å lære deg nye ting, samt setter pris på muligheten til å holde deg faglig oppdatert gjennom kurs, seminarer og erfaringsdelinger på tvers i teamet. Integrasjonsteamet er i tillegg en del av seksjonen Integrasjon og analyse, der dataplattformen også er plassert. Vi ser derfor en stor verdi i gode relasjoner mellom teamene innad for å nå målene våre sammen! 
 
Hos oss får du
Vi er en organisasjon i endring. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog.

Vi har også:

 • Et faglig sterkt integrasjonsteam!
 • Moderne og sentrale lokaler i Oslo, treningsfasiliteter og innendørs sykkelparkering i bygget
 • Flott personalrestaurant og du får selvfølgelig betalt lunsjpause 
 • Mulighet til å jobbe noe hjemmefra 
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov
   

Vi er også opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.
 
 
Kjekt å vite
Å søke jobb i Bane NOR skal være enkelt. Du trenger derfor ikke å skrive et søknadsbrev - en godt utfylt CV på norsk og dine svar på noen få spørsmål i søknadsprosessen, er det vi ønsker fra deg.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?
 
Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Vil du sette spor, håper vi du tar kontakt med oss

Om arbeidsgiveren

Bane NOR har ansvaret for jernbaneinfrastrukturen i Norge. Vi realiserer samfunnets ønske om jernbanevekst og bidrar til et bærekraftig samfunn. Vi er et statsforetak med hovedkontor i Oslo og over 3000 ansatte i hele landet. I Bane NOR jobber vi for å forbedre og modernisere jernbanen, så flere kan reise effektivt og trygt med tog. Søk jobb hos oss og bli med på den viktige og historiske satsningen.

Våre konsulenter