Markedsledende internasjonalt konsern søker Group Financial Controller

Markedsledende internasjonalt konsern søker Group Financial Controller
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Group Financial Controller
Arbeidsgiver:
Norva24 Holding AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Johannes Westersø

Partner
Norva24, et ledende konsern innen vedlikehold av underjordisk infrastruktur, søker etter en Group Financial Controller for å styrke deres dynamiske finansteam. Sammen med fire dedikerte ansatte, samt et større internasjonalt team vil du spille en nøkkelrolle i organisasjonen.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være rettet mot konsernets måned/kvartal/årsrapportering og du vil få ansvar for House of Control for konsernet. Du vil også bli involvert i/eksponert for ulike prosjekter og prosesser. Stillingen vil jobbe med finansiell ledelsesrapportering og medvirke i Norva24s eksterne finansielle rapportering, og bidra med utarbeidelse av rammerverk for finansiell rapportering i konsernet. Man vil bidra i budsjett- og startegiprosess og vil være en finansiell støttespiller for datterselskap ved behov, og støtte sentral ledelse gjennom utarbeidelse av ad-hoc analyser.

Vi ser etter en selvstendig og ambisiøs kandidat som ikke bare møter utfordringer, men aktivt søker dem. En person som våger å sette høye krav, jobber målrettet og trives i en rolle med betydelig påvirkningskraft. Hos Norva24 får du muligheten til å forme strategiske beslutninger og bidra direkte til selskapets vekst. Stillingen vil rapportere til Group Accounting Manager. 

Kvalifikasjoner
  • Bachelor- eller mastergrad innen økonomi og administrasjon, eller tilsvarende
  • Minimum 2 års relevant erfaring med konsolidering og/eller konsernrapportering
  • Interesse for å lære nye system/systemforståelse (Cognos, House of Control)
  • Erfaring med finansiell rapportering (gjerne kompetanse på IFRS, men ikke et krav) og bruk av Office-verktøy
  • Utmerket muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Personlig egnethet vil bli vektlagt i vurderingen av kandidater.

Norva24 kan tilby konkurransedyktige betingelser. Man vil bli en del av et internasjonalt nettverk som gir ansatte muligheten til å samarbeide på tvers av grenser og kulturer. Samtidig har Norva24 en sterk lokal tilstedeværelse med landorganisasjoner lokalisert i Stockholm, København og Berlin som gjør at man kan påvirke og se resultatene av ditt arbeid direkte. Hovedkontoret holder til sentralt i Oslo, med fleksibilitet til å jobbe fra hjemmekontor. 

Om arbeidsgiveren

Norva24 leverer spyletjenester, tømmetjenester, rørtjenester, håndtering av farlig avfall og industritjenester. De kontrollerer, vedlikeholder, og rydder opp.

Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Vi er i dag markedsledende i Norden, med lokasjoner både i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, og har en ambisiøs vekst- og oppkjøpsplan, både i eksisterende og nye markeder. Selskapet er notert på NASDAQ i Stockholm.

Våre konsulenter

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Johannes Westersø

Partner