Norges ledende bildelingsselskap er i vekst – vil du være med på vår reise videre?

Norges ledende bildelingsselskap er i vekst – vil du være med på vår reise videre?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Accountant
Arbeidsgiver:
FIRST RENT A CAR NORWAY AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende

Kontakt konsulent

Christian Molin

Partner

Karoline Holø

Seniorrådgiver
Selskapet er i vekst og vi ønsker å styrke vår regnskapsavdeling med ytterligere èn ressurs. Om du har interesse for regnskap og ønsker nye utfordringer er dette kanskje muligheten for deg. Du vil inngå i et finansteam på 12 personer som jobber med våre selskap i Norge og Sverige.
Vi tilbyr en variert arbeidshverdag hvor du er en del av et regnskapsteam på totalt 4 kompetente ressurser. Innad i teamet vil du også ha ansvar for egne, konkrete arbeidsoppgaver hvor du har muligheten til å komme i kontakt med flere av bedriftens mange avdelinger. Arbeidsplassen ligger sentralt i Lilleakerbyen i nyrenoverte lokaler med meget gode fasiliteter. Kort avstand til kollektivtransport. Stillingen rapporterer til Finance Manager.

Arbeidsoppgaver
 • Oppfølging og kontroll av korttransaksjoner
 • Håndtere bedriftens intercompany oppgjør
 • Inngå i månedsrapporeringen
 • Internfakturering
 • Effektiviseringsprosesser
 • Avstemming av balansekonti
 • Kontroll på våre internasjonale betalinger
 • Oppgaver relatert til forhåndsbetalte leier

Hvem er du?
Vi søker deg som har relevant utdannelse og gjerne erfaring innen regnskap. Det er en fordel om du har jobbet med balanseavstemming og innbetalinger. Du motiveres av å jobbe med regnskapsføring og har et ønske om å utvikle deg videre innen faget. I en tidsvis hektisk hverdag klarer du å jobbe strukturert og systematisk, du er nysgjerrig og ønsker å forstå nye problemstillinger.

I Hertz er vi opptatt av digitalisering og effektivisering. Det er derfor en fordel om du har gode system og IT-kunnskaper og at du trives med Excel som verktøy. Du er opptatt av å se helheten og ønsker å tilegne deg ny kunnskap.
Vi er opptatt av lagånd og et godt samarbeid. Vi jobber sammen og hjelper hverandre for å oppnå de beste resultatene. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg personlig og faglig i en sosial og hyggelig hverdag.
Hertz setter vi trivsel høyt og vi er opptatt av at vi skal fungere godt sammen, også på tvers av avdelingene. På vårt hovedkontor har vi lav turnover. Vi praktiserer en hybrid-løsning hva gjelder hjemmekontor noe som gir våre ansatte en stor grad av fleksibilitet.

Vi tilbyr
 • Et sterkt faglig og sosialt godt miljø med flinke og engasjerte medarbeidere
 • En spennende rolle med mulighet for faglig- og personlig utvikling
 • Moderne lokaler sentralt på Lilleaker og gode kollektivforbindelser
 • Konkurransedyktige betingelser

Dersom du har spørsmål om stillingen, så ta kontakt med Partner Christian Molin eller Seniorrådgiver Karoline Holø.

Om arbeidsgiveren

Hertz er et ledende bildelingsselskap, og er representert i mer enn 150 land på samtlige kontinenter med over 11 000 lokasjoner. Hertz er Norges største bildelingsselskap og en betydelig aktør i den raskt voksende delingsøkonomien. De seneste ti årene har vi hatt en årlig vekst på ca. 20 prosent, og har nå over 500 utleiepunkter, inkludert samtlige flyplasser. Bilflåten i Norge består av flere enn 10 000 nye biler fra verdens ledende produsenter, som leies ut via et landsdekkende nettverk. Samtlige lokasjoner i Hertz Norge er miljø- og kvalitetssertifisert gjennom standardene ISO 14001, 9001 og OHSAS 18001 (HMS).

Våre konsulenter

Christian Molin

Partner

Karoline Holø

Seniorrådgiver

Søk på stillingen