Ønsker du å bidra til bedre legemiddelhelsebehandling ved bruk av teknologi? Sykehusapotekene søker Virksomhetsarkitekt!

Ønsker du å bidra til bedre legemiddelhelsebehandling ved bruk av teknologi? Sykehusapotekene søker Virksomhetsarkitekt!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Virksomhetsarkitekt
Arbeidsgiver:
Sykehusapotekene HF
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse
Vil du være med og gjøre hverdagen bedre for pasienter og påvirke hvordan vi hjelper med legemiddelhåndteringen på sykehus og hjemme? Du kjenner kultur og teknologi som skaper gode rammer for digitalisering og kan kommunisere dette for team og til prosjekter. Sykehusapotekene bygger nå en kompetanseorganisasjon for digitalisering av hele verdikjeden. Til det arbeidet, søker vi nå kompetanse innenfor områdene ERP, alle arkitekturdomener og utvikling.
 
Vi ser etter deg som evner å se helheten, utfordringene og mulighetene på tvers av våre forretningsområder og arkitekturdomener. Vårt mål er å imøtekomme forretningsmessige behov og målsetninger, og bidra til mest mulig effektiv utnyttelse av virksomhetens samlede ressurser. Du har gode kommunikasjonsegenskaper mot ulike nivåer, avdelinger og kulturer i regionalt og nasjonal organisasjon. For å lykkes må du trives i et selskap som vokser raskt, hvor veien av og til blir til mens vi går og hvor vi alle løfter sammen og tar i et tak. Det er viktig at du ser muligheter og motiveres av å nå resultater, og at du har en naturlig nysgjerrighet og interesse innenfor fagfeltet.

Som Virksomhetsarkitekt vil du ivareta et helhetlig ansvar for forretningssystemene innenfor legemiddelområdet og tilgrensende fagsystemer ellers i selskapet. Du vil jobbe med integrasjoner på tvers av ulike tjenesteområder i regionen og nasjonalt og bidra til å verdiskapning i et helhetlig økosystem. Du vil sammen med arkitektur og digitalisering og i tett samhandling med Digitalisering og innovasjon, ha en avgjørende rolle for utarbeidelse av en fremtidig helhetlig virksomhetsarkitektur for Sykehusapotekene. I tillegg vil du være bindeledd i tverrfaglige team mellom fag, driftspartner, utviklere og leverandører  

Som person evner du raskt å sette deg inn i nye fagområder og komplekse problemstillinger. Du er analytisk og resultatorientert, samtidig som du trives med teamarbeid. Du er en pådriver for kontinuerlig forbedring, tar ansvar og kommuniserer godt med de rundt deg.

Kvalifikasjoner
  • Master-utdanning innen informasjonssystemer eller tilsvarende
  • Arkitekt- eller teknologierfaring fra større, komplekse organisasjoner
  • Kunnskap om og innsikt i samspillet mellom teknologi og forretning
  • Erfaring med tjenesteutvikling, løsningsarkitektur og smidig utvikling er en fordel
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
Vi tilbyr
  • Flotte og sentrale lokaler i Oslo Sentrum
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En spennende og utfordrende jobb i et foretak med et viktig samfunnsoppdrag
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold i arbeidslivet.

Sykehusapotekene HF er pliktig til å utarbeide offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg mot oppføring må du søke om og begrunne dette. Du vil bli kontaktet hvis søknaden ikke blir innvilget og få mulighet til å trekke søknaden.

Har du spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Kine Møllerop på tlf: 94524765/e-post: kine.mollerop@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Sykehusapotekene HF er et helseforetak som leverer legemidler og farmasøytiske tjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst RHF. Foretaket består av om lag 900 ansatte fordelt på 17 sykehusapotek fra Lillehammer til Kristiansand, samt hovedkontor i Oslo. I 2022 hadde vi en omsetning på rundt 4,5 milliarder. Vår visjon er å gjøre sykehusenes legemiddelbruk bedre gjennom å bidra til bedre pasientsikkerhet og god sykehusøkonomi.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse