Ønsker du å jobbe med videreutvikling av datasentre i helsesektoren?

Ønsker du å jobbe med videreutvikling av datasentre i helsesektoren?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Fagansvarlig datasenter
Arbeidsgiver:
HEMIT HF
Sted:
TRONDHEIM
Søknadsfrist:
31. mai

Kontakt konsulent

Vi søker fagansvarlig for datasenter

 

I Hemit får du bli med på å løse en av de største utfordringene i samfunnet: hvordan skape en bærekraftig helsetjeneste for fremtiden.

Vårt oppdrag er å levere gode, stabile tjenester til helseforetakene og bidra til at de når sine mål. Oppdraget gjør at vi får være med på å levere mange spennende tekniske løsninger, noe som utfordrer oss på å stadig utvikle nye tjenester som kommer samfunnet til gode.

Stillingen inngår i seksjon Nettverk, i avdeling Basisdrift. Seksjonen har ansvar for drift og forvaltning av nettverksutstyr i Helse Midt-Norge. Vi har i dag utstyr blant annet fra Cisco, Palo Alto, Networks, F5 og Arista Networks og er langt fremme når det gjelder å ta i bruk nye tekniske løsninger. Som ansatt i Hemit får du mulighet til å arbeide med flere ulike løsninger og være med på å drifte og videreutvikle dem. Vi samarbeider tett med de andre seksjonene i Hemit og med de andre foretakene i Helse Midt-Norge. 

 

Hva får du?

I denne stillingen får du ansvaret for å iverksette og videreutvikle vårt datasenter med infrastrukturen til SDDC. Du vil få det overordnede ansvaret for fagområdene datasenter og datasikkerhet. I ditt team har du også med deg ressurser som jobber med scripting. Du får budsjettansvar og ansvar for å prioritere oppgaver. 

Du får en meningsfull og kritisk jobb i et av Midt-Norges største IT-miljø. Vi er stolte av vårt arbeidsmiljø som scorer høyt på medarbeiderundersøkelser. Vi gjør vårt ytterste for at medarbeidere ivaretar sitt kloke hode og oppdaterer sin kompetanse for å sikre gode helsetjenester i Midt-Norge. Alle ansatte har individuelle kompetanseplaner, vi har en solid onboardingsprosess og vi deltar på interne og eksterne kurs, fagdager, konferanser, med mer. 

I tillegg til dette får du:

  • 7,5 timers arbeidsdag med betalt lunsjpause
  • Særavtale om fleksibel arbeidstid
  • Gode pensjonsordninger og personalforsikringer
  • Mulighet for hjemmekontor
  • Bedriftsidrettslag og sosialkomiteer som krydrer hverdagen med trim, trening og mye sosialt.
 

Vi tror har du denne bakgrunnen:

Du har utdanning fra høgskole eller universitet innen IT, men relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse. Vi ser etter deg som har erfaring med routing, switching og moderne programvarebaserte nettverksteknologier, samt kunnskap om sikkerhetsløsninger som brannmur, lastbalansering, proxy, autentiseringsløsninger og nettverksvirtutalisering. 

Videre er det en fordel, men ikke et krav at du har kunnskap og erfaring fra ett eller flere av følgende områder: Hybridoppsett mellom on-prem og
skytjenester, DevOps, Automasjon/Scripting (f.eks. Ansible, Bash, Python, vRealize), containerteknologi. Vi tror også du kan levere godt på samspillet mellom infrastruktur og applikasjoner for å trives i stillingen.


Personlige egenskaper: 

Som person er du glad i å jobbe med forbedringer og liker å holde oversikt og ha ansvar for det faglige i stillingen. Du lokker å fordype deg i faglige problemstillinger og du deler av det du kan til kollegaer. Du evner å håndtere flere oppgaver på samme tid og samarbeider godt med teamet rundt deg.

Hemit ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold i arbeidslivet. 
 


 


 

Om arbeidsgiveren

Hemit HF er regional IKT-enhet for Helse Midt-Norge med om lag 400 ansatte på ulike lokasjoner.
Vi leverer fremtidsrettede teknologiske løsninger og tjenester, og skal bidra til at helseforetakene kan fokusere på sin primære oppgave – pasientbehandling. Hemit har ansvar for sentral drift, forvaltning og utvikling av felles IT-systemer, økonomi- og logistikkløsninger for alle sykehusene i Helseregion Midt Norge. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, og bygger laget vårt rundt våre kjerneverdier – kompetent, pålitelig, løsningsorientert og imøtekommende.

Våre konsulenter

Søk på stillingen