Ønsker du å ta eierskapet for identitets- og tilgangsstyring i OBOS-konsernet?

Ønsker du å ta eierskapet for identitets- og tilgangsstyring i OBOS-konsernet?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
IAM ansvarlig
Arbeidsgiver:
OBOS BBL
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Christoffer Røstad

Rådgiver
OBOS søker deg som ønsker å ta eierskapet for identitets- og tilgangsstyring (IAM) og modernisere dette viktige fagområdet i OBOS-konsernet. Med ekstern bistand har OBOS gjennomført en IAM-modenhetskartlegging. Denne viser stort potensiale for effektivisering, økt brukervennlighet og styrket sikkerhet.

Som IAM ansvarlig i OBOS vil du jobbe med å realisere dette potensialet og legge grunnlaget for OBOS’ videre digitale reise. Stillingen er nyopprettet og vil inngå i enhet for informasjonssikkerhet. Enheten består i dag av tre fagsøyler som er GRC, rådgivning og OBOS SOC. Hver fagsøyle har hvert sitt fokus, men sammen skal de styre, beskytte, oppdage og håndtere. IAM vil bli opprettet som en fjerde fagsøyle.

Denne stillingen vil ha et helhetlig ansvar for identiteter og tilganger i konsernet. Mer konkret innebærer dette ansvar for identiteter og tilganger for arbeidsstyrken, privilegerte brukere og forbrukere (CIAM).

Rollen vil få mulighet til å etablere og bygge opp et helt nytt fagområde i OBOS-konsernet.

Aktuelle kandidater innkalles fortløpende til intervju.

Arbeidsoppgaver
 • Definere og forvalte målbilde, visjon og veikart for IAM
 • Operere sentrale grensesnitt og konfigurere regler og parametere
 • Være eier av alle identitets- og tilgangsstyringsprosesser på IT-siden, f.eks. joiner-, mover-, leaver- (JML) prosessene
 • Eierskap for sentrale IAM applikasjoner og – tjenester
 • Anskaffe og innføre IAM-verktøy og -teknologier ved behov
 • Være fagansvarlig for eventuelle ansatte som tilknyttes IAM-funksjonen i fremtiden

Kvalifikasjoner
 • Relevant utdannelse på universitets- eller høyskolenivå. Lang, relevant erfaring kan oppveie for manglende formell utdanning
 • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring, gjerne innen IAM og tilsvarende fagområder
 • Kjennskap til ledende verktøy og teknologier innen området
 • God teknisk innsikt og forståelse for IT og IAM
 • Erfaring fra komplekse og større virksomheter
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
 • Klare å se helheten og konkretisere problemstillinger og løsninger
 • Være god til å planlegge og evne å prioritere arbeidsoppgaver
 • Selvdreven og har høy gjennomføringsevne
 • Du er pragmatisk og løsningsorientert
 • Nysgjerrig på ny teknologi og trender

Vi tilbyr
OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm. En jobb hos oss er en jobb med mening, samfunnsengasjementet, hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. Det er stadig interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Vi er opptatt av inkludering og mangfold som en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter vil våre medlemmer og kunder. I tillegg har vi gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Om arbeidsgiveren

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn: medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak.

Våre konsulenter

Jonas Rambæk

Partner

Christoffer Røstad

Rådgiver