Ønsker du en meningsfull lederstilling innen bærekraftig avfallshåndtering?

Ønsker du en meningsfull lederstilling innen bærekraftig avfallshåndtering?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Driftsleder
Arbeidsgiver:
Sirkula IKS
Sted:
Vang
Søknadsfrist:
14.08.2024

Kontakt konsulent

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse

Snorre Helseth

Rådgiver
Sirkula IKS søker en engasjert driftsleder til vår avfallsstasjon på Heggvin. Som driftsleder vil du ha ansvaret for budsjett og den daglige driften, inkludert personalansvar for 14 fast ansatte og vikarer. Vi ser etter deg med gode lederegenskaper, som kan bidra til å videreutvikle vår satsning på gjenvinning, resirkulering og reduksjon av avfallsmengder. Hvis du brenner for miljøet og ønsker å være en del av et dedikert team som jobber for en mer bærekraftig fremtid, er dette stillingen for deg!

Arbeidsoppgaver:
Som driftsleder vil du ha ansvar for oppfølging av kunder, leverandører og avtaler, samt systemansvar for anleggets spesifikke systemer. Du vil sikre at tillatelser, forskrifter, lover og regler etterleves, samtidig som du håndterer fakturering og rapportering. En viktig del av rollen er å være en tilstedeværende leder, håndtere en uforutsigbar arbeidshverdag, og bidra til samhold på tvers av avdelinger i selskapet. Du vil sørge for god kommunikasjon mellom ledelse og ansatte, fremme et godt arbeidsmiljø, og ha budsjett- og personalansvar.

Kvalifikasjoner:
  • Utdannelse innen ledelse, naturfag og/eller kjemi er en fordel. Lang og relevant erfaring kan kompensere for utdanning
  • Lang ledererfaring, gjerne med endringsledelse
  • Erfaring innen teambuilding og ressursstyring
  • God økonomiforståelse og erfaring med budsjettering/oppfølging
  • Erfaring/kompetanse fra bransjen, farlig avfall og deponi er en fordel men ikke et krav

Personlige egenskaper:
Vi søker en engasjert og kunnskapsrik leder som verdsetter medarbeidernes kompetanse og sikrer solid forankring i organisasjonen. Du er nysgjerrig og interessert i mennesker, alltid ivrig etter å lære og ta til deg nye kunnskaper. I rollen vil du spille på lag med våre ansatte, bygge tillit og skape et inkluderende miljø. Du er strukturert og nøye i oppfølgingen av personalsaker, tillatelser, rapporteringer og økonomi, og din synlighet i drift bidrar til effektivitet og kommunikasjon. Du lytter til ansattes faglige råd og tar informerte beslutninger basert på deres ekspertise. Med gode holdninger og sterke kommunikasjonsevner er du dedikert til våre verdier om å være miljøbevisst, fremtidsrettet, troverdig og engasjert.

Vi tilbyr:
  • En sentral rolle i et sterkt og engasjert driftsmiljø med fokus på sikkerhet og lønnsomhet
  • Mulighet til å bidra til videreutvikling av anlegg og drift
  • En uforutsigbar og spennende arbeidshverdag
  • Et godt arbeidsmiljø med fokus på samhold og samarbeid

Søknadsfrist: 14.08.2024
Arbeidssted: Heggvin
Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Capus: Rådgiver Snorre Helseth (sh@capus.no / 416 08 640) eller Rådgiver Emilia Lundahl Otterhals (elo@capus.no / 480 38 088).  For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk på stillingen». Du må da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp søknad og CV.

 

Om arbeidsgiveren

Sirkula IKS er et interkommunalt selskap på Hedmarken som håndterer avfallstjenester for flere kommuner. Vårt mål er å fremme bærekraftig avfallshåndtering gjennom gjenvinning, resirkulering og redusering av avfallsmengder. Sirkula IKS er en viktig avfallsaktør som håndterer avfall i Ringsaker, Hamar, Stange og Løten kommune. Selskapet bidrar til å ivareta jordens ressurser for framtida, og sørger for at miljøgifter tas forsvarlig hånd om. Sirkula har fem gjenvinningsstasjoner, to avfallsanlegg, ett deponi og administrasjon.

Våre konsulenter

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse

Snorre Helseth

Rådgiver

Søk på stillingen