PHM Group er på utkikk etter sin IT Manager i Norge

PHM Group er på utkikk etter sin IT Manager i Norge

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
IT Manager
Arbeidgiver:
PHM NORGE AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

PHM Norge søker nå en ambisiøs, driftig og forretningsorientert IT Manager. PHM Gruppen er fortsatt i en tidlig fase av satsningen i Norge. Rollen rapporterer til Country CEO, med stiplet linje til gruppefunksjoner i Finland. Selskapet sitter per i dag i Skøyen, men søker etter nye kontorer mellom Asker og Oslo i løpet av høsten 2023.

PHM Norge kan tilby deg muligheten av å komme inn i selskapet i en tidlig fase. Her kan du være med å påvirke utviklingen, bygge rutiner og etablere en how-to praksis for organisasjonen. Stillingen din vil vokse med selskapet og du vil få stor frihet til å forme din egen rolle.

I rollen som IT-manager er du ansvarlig for drift og support for selskapet i Norge. Du vil sørge for at hardware og software fungerer som det skal. Videre skal du som IT Manager etablere en god struktur, overvåking og et rutinemessig vedlikehold. Du vil være førstemann inn med IT ansvar i Norge, og vil jobbe tett på teamet i Finland. Det ligger et potensiale for å vokse inn i rollen i tråd med selskapets utvikling.

Vi ser etter deg som er løsningsorientert og ønsker å bidra til gode prosesser og utvikling av organisasjonen. Du er initiativrik, ser muligheter og har en fremoverlent holdning. Du har gjerne relevant erfaring fra IT arbeid, og kanskje en utdanning innen faget også.

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus, Tom Erik Øverbø på 92088686.

Om arbeidsgiveren

PHM Group er et nordisk eiendomsservicekonsern som har som mål å ta vare på mennesker ved å ta vare på deres omgivelser. PHM Group består av de beste lokale bedriftene, som deler de samme verdiene og motivene: entreprenørskap, pålitelighet og ansvarlig måte å jobbe på.

Vi er for tiden representert i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Tyskland med over 6000 fagfolk. Vi er en vekstbedrift og ekspanderer hele tiden til nye områder. PHM Norge AS har lokal tilstedeværelse i Oslo, Viken, Stavanger og Trondheim med nærmere 550 fagfolk innen bl.a. eiendomsdrift, anleggsgartner og renhold. Se www.phmgroup.com for mer informasjon

Våre konsulenter

Søk på stillingen