Regionleder BoHab Ung

Regionleder BoHab Ung
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Regionleder BoHab Ung
Arbeidsgiver:
Bohab AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Kristine Sandstå

Partner
BoHab vokser, og søker nå ny regionleder til region øst BoHab Ung. Vi har meget kompetente medarbeidere som ønsker seg en stødig, tydelig, faglig dyktig og samlende leder. 
Sammen med de ansatte og ledergruppen skal du som regionleder bidra til at vi i BoHab går foran og holder fokus på kvaliteten i de tjenestene vi tilbyr.  

Som regionleder vil du inngå i ledergruppen i BoHab Norge og rapporterer til daglig leder. I ledergruppen vil du få mulighet til personlig utvikling som leder. Du vil være del av et sterkt faglig miljø, samt at du får være med på og bidra med innovative løsninger. Du må være trygg på deg selv, og bidra med engasjement i arbeidet. Det er en arbeidsplass der trivsel og latter står høyt.

Vi har spennende og utfordrende dager og humøret bidrar til økt arbeidsglede.

Arbeidsoppgaver:
Regionleder har resultatansvar for regionen innenfor sitt marked, og skal:
 • være samlende og motivere ledergruppen
 • sørge for å drifte boligene/avdelingene økonomisk og administrativt, med fokus på kvalitet.
 • jobbe i henhold til målvalg i forretningsplanen
 • holde seg oppdatert i sin region
 • delta aktivt i anbud og utforming av tilbud, samt sørge for nye plasseringer
 • samarbeide med HR sentralt og business controllere for å sikre god drift
 • være ansvarlig for at tilbudet som gis er under god økonomisk kontroll

Kvalifikasjoner:
Vi ser for oss at du har:
 • helse-/sosialfaglig bakgrunn, sosionom, barnevernpedagog, vernepleier
 • kjennskap til målgruppen og anerkjent metodikk
 • relevant ledererfaring med budsjett-, personal- og fagansvar, med gode resultater
 • erfaring fra kommunal sektor
 • god kjennskap til kommunale helse- og omsorgstjenester og barnevernstjenester
 • erfaring med offentlige anskaffelser
 • evne til å drive frem fornyelse og utvikling
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne

Personlige egenskaper:
Vi søker en samfunnsengasjert, målrettet og kommersielt anlagt leder som støtter nye ideer og trives med endringer. For å lykkes i stillingen må du ha god evne til strategisk tenking, og evne til å drive frem fornyelse og utviklingsprosesser. Som regionleder må du evne å tenke helhetlig og  representere BoHab overfor oppdragsgivere og samarbeidspartnere. Du må ha gode lederegenskaper og evne til å utvikle kompetansen innenfor organisasjonen. Vi ser etter deg som kan skape og utvikle gode relasjoner, samt skape oppslutning om felles mål og verdier. Du er teamorientert, og har en motiverende  lederstil.

Arbeidssted er enten på Lysaker eller Harestua. 

Du må kjenne deg igjen i våre verdier som er:
Vi skal være LYDHØRE og lytte til hver enkelt situasjon for å tilpasse våre tjenester, og formidle trygghet til våre omgivelser.

Vi skal være AKTUELLE og endre oss i takt med samfunnets behov. Vi slår oss ikke til ro med dagens løsninger, men forsøker alltid å bli bedre.

Vi går aldri på kompromiss med KVALITET. Det er en forutsetning for å jobbe i BoHab.

Vi er STOLTE over jobben vi gjør, og tjenestene vi leverer. Vi er stolte over arbeidsplassen vår, og de vurderingene vi tar.

Om arbeidsgiveren

BoHab leverer heldøgnstjenester til mennesker med komplekse bistandsbehov. Tiltakene våre er hjemlet i Helse- og omsorgstjenesteloven. Vi har i tillegg tiltak som er hjemlet i Barnevernloven, der målgruppen er ungdommer som har behov innenfor helse og omsorg. Vårt faglige arbeid skal være preget av høy etisk og faglig kompetanse. BoHab benytter seg av anerkjente metoder, som baserer seg på målrettet miljøarbeid. Vi legger til rette for et aktivt og meningsfullt liv med stor vekt på individuelt tilpassede tiltak. Vi er opptatt av å sikre at vår opplæring og behandling skal gi den enkelte en bedre, og en mest mulig selvstendig hverdag.

Våre konsulenter

Kristine Sandstå

Partner