Rørosmeieriet søker sin Markedssjef

Rørosmeieriet søker sin Markedssjef
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Markedssjef
Arbeidsgiver:
Rørosmeieriet AS
Sted:
RØROS
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Har du lyst til å jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer innen bærekraft, kvalitetsmat og lokalmat? 

Rørosmeieriet er i vekst, vi har høye ambisjoner og god fart. Vi søker etter deg som vil være med på å utvikle Rørosmeieriet videre. Som Markedssjef kan du bidra på mange områder, men du vil spesielt ha overordnet ansvar for Marked, kommunikasjon og produktutvikling. Per i dag består denne avdelingen av 4 årsverk. Under dette forekommer det et budsjett -og personalansvar. Noen av dine arbeidsoppgaver vil være å planlegge, gjennomføre og evaluere merkestrategi og markedstiltak. Videre skal du lede meieriets produktutviklingsarbeid og drive videreutvikling av vårt åpne meieri, som tilbyr opplevelser og besøk. Stillingen inngår i ledergruppa og rapporterer til Meieribestyrer.

For denne stillingen leter vi etter deg som er en god merkevarebygger, har analytisk kommersiell teft og kundeorientering i ryggmargsrefleksen. I tillegg har du gjerne erfaring som produktsjef. Du har relevant høyere utdanning eller erfaringsbakgrunn, og du bør ha kjennskap til matbransjen på nasjonalt nivå. Det er viktig for Rørosmeieriet at du identifiserer deg med vår visjon og våre verdier. Med ditt gode humør liker du å jobbe med utfordringer og varierte oppgaver i et godt og hektisk arbeidsmiljø.

Hvis dette høres interessant ut så send inn en søknad eller ta kontakt for en nærmere prat.

Om arbeidsgiveren

Rørosmeieriet ble stiftet i 2001 og er Norges fremste og største økologiske meieri. Vår visjon er «I takt med naturen». Vi har blitt en sentral arbeidsgiver, verdiskaper og samfunnsaktør i Røros-traktene og våre produkter distribueres nasjonalt til både dagligvare og storhusholdning.

Rørosmeieriet har en relevant, attraktiv, unik, sterk og troverdig merkevare. Merkevaren er tuftet på våre EKTE interne verdier; Engasjert – Kompetent – Troverdig – Effektiv og våre kvalitetsprodukter som er viden kjent for sin gode smak. Produktene er utelukkende økologiske og har utspring i rike mattradisjoner fra Røros-traktene og godt meierifaglig håndverk. Flere produkter har vunnet priser.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent