SmartGIS søker Chief Sales Officer!

SmartGIS søker Chief Sales Officer!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Chief Sales Officer
Arbeidsgiver:
SMARTGIS AS
Sted:
Hønefoss
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Rollen
SmartGIS ser nå etter en Chief Sales Officer med et allerede etablert nettverk blant diverse nettselskap og eiere av strøminfrastruktur. Du må ha interesse og forståelse for energi og teknologi, samtidig som du har teknisk fagkunnskap. Vi tror du gjerne har erfaring fra ingeniørbransjen, eller kanskje som prosjektleder, og at du er en relasjonsbygger.

Som CSO vil du håndtere våre kunder på en ærlig, profesjonell og tillitsvekkende måte. Du vil jobbe systematisk for å støtte opp under våre vekstambisjoner, gjennom å etablere nye kunderelasjoner, først og fremst i det norske markedet. Du må kunne uttrykke deg godt på norsk, både skriftlig og muntlig. Rollen rapporterer til selskapets CEO.

Vi tilbyr
Du vil ha en variert hverdag med utfordrende og spennende oppgaver, og det er stor grad av frihet til å forme arbeidsdagene dine selv. Du vil også få muligheten til å være med i oppbygningen av et selskap som leverer en revolusjonerende tjeneste til norske netteiere.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med en av våre rådgivere om du har spørsmål, eller legg gjerne inn en søknad.

Om arbeidsgiveren

SmartGIS er en plattform som sømløst integreres med nettselskapenes eksisterende program. Nettselskapet får tilgang på all den samme informasjonen de har i dag, men presentert gjennom en langt mer brukervennlig og tidseffektiv 3D plattform. I tillegg får nettselskapet automatisk tilgang på essensiell data de i dag mangler. Dette blir levert gjennom kraftfulle applikasjoner som tar i bruk moderne teknologi.

SmartGIS AS er et selskap i sterk vekst, støttet av solide eiere. Vår største investor er Partner Energy AS, som er majoritetseid av Gladstad Holding AS.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse
Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent