Utfordrende rolle som System Arkitektur ingeniør i Altibox

Utfordrende rolle som System Arkitektur ingeniør i Altibox

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
System Arkitektur ingeniør
Arbeidsgiver:
LYSE TELE AS
Sted:
STAVANGER
Søknadsfrist:
16.06.2024

Kontakt konsulent

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst
På vegne av Altibox søker Lyse en dyktig og engasjert System Arkitektur ingeniør til vårt team. Denne rollen er avgjørende for å sikre effektive og forutsigbare leveranser, redusere opex/capex, og øke kundetilfredsheten for våre partnere. Du vil bidra til opprettholdelsen av vår Cisco Gold-sertifisering og sikre fremtidige besparelser gjennom teknisk rådgivning ved innkjøp av nettverksutstyr.


Ansvarsområder

Som System Arkitektur ingeniør vil du gi teknisk veiledning i forbindelse med prosjektering og videresalg av utstyr og tjenester til partnere og behovshavere i Altibox, Lyse Tele. Du vil samarbeide tett med Key Account Manager for å identifisere og kartlegge partnernes tekniske behov og krav til kjøp av utstyr og tjenester. I tillegg vil du koordinere med SCM-teamet for å utarbeide løsningsforslag, støtte salgsprosesser og følge opp leveranser. En viktig del av rollen innebærer å opprettholde en sterk teknisk bevissthet og kompetanse innen relevante teknologier, løsninger og produkter fra leverandører. Du vil også utarbeide informasjon og presentasjoner til partnere for å dele og utvikle teknisk kompetanse.


Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra teknisk support, pre-sales support, installasjon eller salgserfaring i teknologi- eller telekombransjen

 • Høyere relevant utdanning er ønskelig, men relevant erfaring kan veie opp for dette.

 • Erfaring innen ruting/switching fra en tjenesteleverandørs ståsted er ønskelig.

 • Erfaring med telecom-/service provider-utstyr og erfaring med Cisco smartnet-avtaler.

 • God kommersiell forståelse, sterke mellommenneskelige ferdigheter og god presentasjonsteknikk

 • Sterke PC-ferdigheter og teknologisk forståelse

 • Flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

 • Du er selvmotiverende og evner å arbeide på tvers av organisasjonen og i partnerskapet

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr fordeler som ikke står tilbake for resten av bransjen. Her er noe av det du får ved å jobbe hos oss:

 • Vi er glad i teknologi, men enda mer i folk og de gode opplevelsene, så hos oss setter vi folk over fag.
 • Vi vet at det er kultur som driver forretning. Folk som vil skape ting som driver samfunnet – lokalt, nasjonalt og, hvorfor ikke, globalt - fremover.
 • En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke
 • En rekke fordeler som firmahytter både på fjellet og ved sjøen, bedriftsidrettslag og subsidiert trening, sosiale sammenkomster, ekstra fridager og andre gode velferdstiltak
 • Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter
 • Ekte, ujålete folk du kan stole på og som bare får ting til å funke, uansett.


Og så gjør det godt å vite at vi jobber for et konsern med stort samfunnsengasjement. Vi håper vi vekket nysgjerrigheten din, og at du vil være med å skape fremtidens telekomopplevelser. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Om arbeidsgiveren

Lyse er en 100 år gammel start up som jobber hver dag for å gjøre samfunnet bedre, ved å legge til rette så folk og virksomheter kan benytte seg av helt nye muligheter innenfor Energi- og Telekom, over alt, og gjerne på måter ikke engang vi kan forutsi. Lyse Tele AS er et sentralt selskap i Lysekonsernet hvor vi har samlet merkevarene Altibox, ice og Nicemobil.

Merkevarer som har til felles er at de ønsker å utfordre markedet til det beste for kunden-et friskt pust i en tradisjonell telekom-bransje. Vår lidenskap er å gjøre det enkelt for alle å bli med på den digitale reisen på en måte som gjør at du får mer nytte og glede i hverdagen, enten det handler om internett, TV/underholdning, mobiltelefoni eller nye innovasjoner. For produktene vi leverer, de skal jo tross alt bare funke og gjøre livet bedre og enklere. Vårt mål er derfor å sette en ny standard for kundeopplevelser, både direkte og via våre partnere.

Våre konsulenter

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst

Søk på stillingen