Vil du bidra til forbedring i kommunene på Romerike?

Vil du bidra til forbedring i kommunene på Romerike?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Forvaltningsrevisor
Arbeidsgiver:
Romerike revisjon IKS
Sted:
Jessheim
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Johannes Westersø

Partner

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Vi søker etter en erfaren og dyktig samfunnsviter til vår avdeling for forvaltningsrevisjon. Forvaltningsrevisjoner skal sikre at folkevalgte skal kunne ha kontroll med at fellesskapets verdier brukes som forutsatt, og bidra til læring og forbedring. Vi gjør undersøkelser på alle kommunenes tjenesteområder.

Dine hovedoppgaver vil være å planlegge og gjennomføre undersøkelser, samt bidra til faglig utvikling i avdelingen. Som forvaltningsrevisor vil du jobbe tett på kommunens ulike tjenesteområder for å identifisere potensielle forbedringsområder. Du vil også spille en nøkkelrolle i å utarbeide revisjonsrapporter som klart kommuniserer funn, konklusjoner og anbefalinger til kommunens administrasjon, folkevalgte og innbyggere.

Din innsats vil direkte bidra til økt transparens og ansvarlighet i offentlig forvaltning, og sikre at offentlige midler blir forvaltet på en effektiv måte. Vi ser etter en person som er analytisk, selvstendig, og har sterke kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.

Kvalifikasjoner
 • Mastergrad i statsvitenskap, sosiologi eller samfunnsøkonomi/siviløkonom. Søkere med annen fagbakgrunn som har særlig relevant arbeidserfaring, kan være aktuelle.
 • Solid kompetanse i bruk av kvantitative/kvalitative metoder
 • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Erfaring fra revisjon, tilsyn, utredning, forskning e.l. er en fordel.
Personlige egenskaper
 • Du setter deg raskt inn i nye fagområder
 • Du er strukturert, nøyaktig og analytisk
 • Du kan håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig, og leverer innenfor frister
 • Du har gode samarbeidsevner, og liker å jobbe tverrfaglig
Vi kan tilby
 • Varierte, utfordrende og samfunnsaktuelle arbeidsoppgaver
 • Gode utviklingsmuligheter i et kompetent og tverrfaglig miljø
 • Lønn etter avtale, fleksibel arbeidstid og god pensjonsordning

Har du spørsmål knyttet til stillingen tar vi gjerne en uforpliktende prat med deg. Ta kontakt med Capus ved Johannes Westersø 95 17 91 69 eller Jenny Conradi 908 33 014.

Om arbeidsgiveren

Romerike revisjon IKS er et interkommunalt selskap som eies av de elleve kommunene på Romerike. RRI utfører forvaltningsrevisjon, eierskapskontroll og regnskapsrevisjon for alle kommunene på Romerike, samt regnskapsrevisjon for flere selvstendige kommunale- og interkommunale selskaper. RRI har 21 ansatte, og har kontorer sentralt plassert ved jernbanestasjonen på Jessheim. Les mer om oss her: www.romerikerevisjon.no

Våre konsulenter

Johannes Westersø

Partner

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Søk på stillingen