Vil du jobbe med eiendom og lede Prosjektseksjonen?

Vil du jobbe med eiendom og lede Prosjektseksjonen?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Leder for Prosjektseksjonen
Arbeidsgiver:
OSLO UNIVERSITETSSYKEHUS HF
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende

Kontakt konsulent

Kristian Ravlo

Seniorrådgiver
Nå har du mulighet til å bli med på den spennende reisen til Oslo Universitetssykehus! På vei mot nye sykehusbygg skal vi videreutvikle en arbeidsplass som ivaretar både pasienter, pårørende og ansatte. For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi søker derfor en dyktig og resultatorientert leder med bred prosjekterfaring som vil ha det overordnede ansvaret i Prosjektseksjonen. Er det deg vi ser etter?

Prosjektseksjonen er ansvarlig for alle byggeprosjekter fra planlegging til gjennomføring og overlevering i hele sykehusets bygningsmasse på ca. 1.000.000 kvm. Enheten er organisert som en del av Eiendom i Oslo Sykehusservice som leverer interne tjenester til sykehuset, slik at klinikkene kan fokusere på pasientbehandling. Sykehuset står overfor spennende utvikling hvor det årlig planlegges gjennomført et betydelig antall vedlikeholds- og byggeprosjekter knyttet til sykehusets kortsiktig og langsiktig planer.

Din hverdag i rollen:
Som Leder for Prosjektseksjonen vil du få en variert og innholdsrik rolle i Oslo Universitetssykehus, i tillegg til å ha et viktig ansvar for sykehusets bygningsmasse. Prosjektene i porteføljen vil normalt variere i størrelsen fra 10-500 MNOK. I stillingen vil blant annet følgende arbeidsoppgaver være aktuelle:
  • Overordnet prosjektansvar
  • Personalansvar for ca. 20 ansatte + innleide ressurser
  • Økonomi- og resultatansvar, herunder rapportering av prosjektøkonomi samt stauts på investeringsmidler
  • Organisasjonsutvikling og forbedringsprosesser
  • Risiko- og strategiledelse

Hvem er du?
Vi søker deg som har erfaring med ledelse av prosjektvirksomhet. Det er viktig at du innehar gode lederegenskaper og en naturlig evne til å lede, motivere og utvikle dine medarbeidere samt sikre god styring og gjennomføring av prosjekter i porteføljen. Riktig kandidat har høyere utdanning innen relevante fag (ingeniør, ledelse, økonomi eller lignende). Du står sterkere dersom du har bred erfaring med ledelse av prosjektporteføljer innen bygg og anlegg.

For å lykkes i stillingen ser vi for oss at du er en trygg leder som ønsker å påvirke en stor virksomhet på en profesjonell måte. Du er positiv, endringsvillig, nøyaktig og ansvarsfull, i tillegg til at du har en evne til å inspirere og ta ansvar for egen og andres utvikling. Det er også viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr:
Som Leder for Prosjektseksjonen vil du få en sentral rolle med utfordrende og meningsfylte oppgaver i Norges største helsefaglige arbeidsplass. Du rapporterer til Leder Eiendom og inngår i enhetens ledergruppe. Du blir en del av et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer og svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid med 37,5 timers arbeidsuke, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Dersom det er deg vi ser etter, anbefaler vi deg å søke på stillingen! Ta gjerne kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål.
 

Om arbeidsgiveren

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling.

Oslo universitetssykehus med våre 25 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass.

Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Våre konsulenter

Kristian Ravlo

Seniorrådgiver

Søk på stillingen