Vil du jobbe med lederrekruttering til flere av landets største offentlige virksomheter?

Vil du jobbe med lederrekruttering til flere av landets største offentlige virksomheter?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorrådgiver
Arbeidsgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Capus er blant de største leverandørene av rekrutteringstjenester til offentlig sektor, med mange omfattende rammeavtaler. Vi får stadig flere oppdrag, der en stor andel er leder- og topplederstillinger. På bakgrunn av dette søker vi deg som ønsker å være med å utvikle Capus videre, og sørge for at vi fortsetter å være den foretrukne samarbeidspartneren for rekruttering til offentlig sektor.

Vil du rekruttere ledere til landets største offentlige virksomheter?

Som rådgiver og konsulent i Capus inngår du i et team med solid kunnskap om og erfaring med rekruttering av ledere og toppledere til offentlig sektor. Som seniorrådgiver har du ansvar for gjennomføringen av egne rekrutteringsprosesser, primært for statlige og kommunale oppdragsgivere. Du må være en god konsulent, og en troverdig og langsiktig rådgiver innen rekruttering og lederutvikling for våre kunder. Sentrale arbeidsoppgaver er oppfølging av oppdragsgivere og kandidater, samt å gjennomføre intervjuer, virksomhetsanalyser og være en aktiv rådgiver gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Vi ser for oss at du har høyere utdanning i relevant fagfelt, og erfaring fra rekruttering, gjerne som konsulent.
Du må i tillegg være opptatt av norsk samfunnsliv og mennesker, og være komfortabel i rollen som rådgiver for ledere på alle nivåer. Vi søker deg med erfaring fra å jobbe med statlig eller kommunal virksomhet, og som har inngående kjennskap til organisering, politiske og administrative prosesser samt arbeidsrutiner innen offentlig sektor. Du må evne å håndtere flere saker samtidig, med høye forventninger til kvalitet og raske leveranser.

Når du jobber i Capus får du:

  • være med å videreutvikle Norges største rekrutteringsselskap
  • sentrale lokaler i Pilestredet 8 i Oslo sentrum
  • en ressurssterk og profesjonell avdeling for anbud og en egen markedsføringsavdeling
  • en sosial hverdag med hyggelige kollegaer, et vell av aktiviteter og sosiale sammenkomster, og løpegrupper og rabatt på SATS-medlemskap.
     
Vil du vite mer om hvem vi er og hvordan vi jobber? Les mer på: https://www.capus.no/
 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter

Kristine Sandstå

Partner

Peder Lund

Partner

Søk på stillingen