Vil du jobbe med lederrekruttering til flere av landets største offentlige virksomheter?

Vil du jobbe med lederrekruttering til flere av landets største offentlige virksomheter?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorrådgiver
Arbeidgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Utløpt

Capus er blant de største leverandørene av rekrutteringstjenester til offentlig sektor, med mange omfattende rammeavtaler. Vi får stadig flere oppdrag, der en stor andel er leder- og topplederstillinger. På bakgrunn av dette søker vi deg som ønsker å være med å utvikle Capus videre, og sørge for at vi fortsetter å være den foretrukne samarbeidspartneren for rekruttering til offentlig sektor.

Vil du rekruttere ledere til landets største offentlige virksomheter?

Som rådgiver og konsulent i Capus inngår du i et team som spesialiserer seg på å rekruttere ledere og toppledere til offentlig sektor. Som seniorrådgiver har du ansvar for gjennomføringen av egne rekrutteringsprosesser for offentlig kunder. Du må kunne være en god konsulent, og en troverdig og langsiktig rådgiver innen rekruttering og lederutvikling for våre kunder. Sentrale arbeidsoppgaver er oppfølging av oppdragsgivere og kandidater, samt å gjennomføre intervjuer, virksomhetsanalyser og være en aktiv rådgiver gjennom hele rekrutteringsprosessen. 

Vi ser for oss at du har master i relevant fagfelt, og erfaring fra HR eller ledelse i offentlig sektor. Du må i tillegg være opptatt av norsk samfunnsliv og mennesker, og være komfortabel i rollen som rådgiver for ledere på alle nivåer. Vi søker deg med erfaring fra statlig eller kommunal virksomhet, og som har inngående kjennskap til organisering, politiske og administrative prosesser samt arbeidsrutiner innen offentlig sektorDu må evne å håndtere flere saker samtidig, med høye forventninger til kvalitet og raske leveranser.

Når du jobber i Capus får du:

  • være med å videreutvikle Norges største rekrutteringsselskap
  • sentrale lokaler på Majorstua i Oslo (Og snart nye lokaler i Pilestredet 8)
  • en ressurssterk og profesjonell avdeling for anbud og en egen markedsføringsavdeling
  • en sosial hverdag med hyggelige kollegaer, et vell av aktiviteter og sosiale sammenkomster, og løpegrupper og rabatt på SATS-medlemskap.

Vil du vite mer om hvem vi er og hvordan vi jobber? Les mer på: https://www.capus.no/

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største research & analyseavdelinger, et dedikert anbudsteam og eget inhouse markedsføringsbyrå. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter