Vil du sette ditt merke på HR i et samfunnskritisk selskap på Nedre Romerike? NRVA søker en strategisk HR-leder! 

Vil du sette ditt merke på HR i et samfunnskritisk selskap på Nedre Romerike? NRVA søker en strategisk HR-leder! 

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
HR-leder
Arbeidsgiver:
Nedre Romerike vann- og avløpsselskap
Sted:
STRØMMEN
Søknadsfrist:
13.03.2024

Kontakt konsulent

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse
Nedre Romerike vann- og avløpsselskap IKS (NRVA) står overfor en spennende tid med utvikling og vekst. Vår nåværende HR-leder går snart av med pensjon, og vi søker nå etter en ny, strategisk orientert HR-leder som blir sentral i vårt lederteam.  
 
Vann er samfunnets viktigste næringsmiddel, og rensing av avløpsvann er samfunnets viktigste hygiene- og helsefaktor. Vi forvalter, drifter og utvikler avanserte og omfattende prosess- og transportanlegg for å ivareta samfunnskritiske tjenester. I årene som kommer står vi foran store utvidelser av våre prosessanlegg for behandling av vann og rensing av avløp, og vi har et biogassanlegg under bygging.
Vårt fremtidsmål er å være anerkjent som ledende innenfor vannsektoren. Vi er Romerikes største aktør, og våre prosessanlegg er blant Norges mest avanserte.
NRVA er sertifisert etter ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 og ISO 45001
Vil du bygge en effektiv og sterk HR-funksjon i et selskap i stor utvikling? Vil du jobbe i en fremtidsrettet og miljøfokusert virksomhet – med utfordrende og varierte oppgaver?
Som HR-leder i NRVA vil du ha en unik mulighet til å påvirke og forme HR-strategier i et selskap som leverer samfunnskritiske tjenester.  

Vi kan tilby: 
Hos oss kan vi tilby deg spennende og varierte HR-relaterte arbeidsoppgaver i en fremtidsrettet, høyt faglig og miljøfokusert virksomhet. I NRVA vil du oppleve et trivelig og godt arbeidsmiljø, der vi gir gode muligheter for faglig utvikling. Hos oss vil du få muligheten til å delta aktivt i ulike spennende prosjekter.

Vi kan også tilby deg:
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktig lønn
  • Fleksibel arbeidstid
  • Sentrale lokaler på Strømmen

Hovedarbeidsområder: 
Vår nye HR-leder skal utvikle HR-funksjonen, slik at selskapet når sine strategiske mål med en arbeidsform som er i tråd med lover, regler, retningslinjer og selskapets verdier.
I tillegg til det som naturlig hører med HR-området vil du, sammen med administrerende direktør og øvrig ledelse, ha en sentral rolle i å planlegge tiltak for kompetansebygging, gjennomføre leder- og medarbeiderutvikling, samt utforme vår personalpolitikk og strategi for rekruttering og talentbevaring, både nå og i fremtiden.  
 
Kvalifikasjoner: 
  • Vi søker deg med relevant utdanning innen HR-faget og/eller ledelse og organisasjon på masternivå eller bachelornivå
  • Erfaring fra HR-arbeid, og gjerne noe ledererfaring (fag eller personalledelse)
  • God kjennskap til lov- og avtaleverk innen HR, og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • God erfaring med bruk av lønns- og HR-systemer er viktig
  • Noe erfaring med forhandlinger/drøftinger med ansatte er en fordel
  • Noe innsikt i lønnskjøring er ønskelig

Personlige egenskaper: 
For å lykkes i denne stillingen bør du være imøtekommende, og ha god evne å kommunisere med alle, uavhengig av rolle. Videre er du fremoverlent og handlekraftig, og like å jobbe systematisk. Til slutt er du en teamspiller som både kan løse oppgaver på egenhånd og i grupper.  
 
Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110, eller Jan Rune Dimmen på telefon 994 09 622 
 
Søknadsfrist: 13. mars 
 

Om arbeidsgiveren

NRVA er en ledende aktør innen vannsektoren på Nedre Romerike. Vi forvalter, drifter og utvikler avanserte og omfattende prosess- og transportanlegg for å ivareta samfunnets behov. Vårt mål er å være en pioner innenfor bransjen, og vi er stolte av å være Romerikes største aktør med noen av Norges mest avanserte prosessanlegg. Selskapet er sertifisert etter ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 og ISO 45001. 
Vi har en omsetning på ca. 330 MNOK og rundt 125 ansatte. Les mer om oss her: www.nrva.no

Våre konsulenter

Erling Lampe

Partner

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Søk på stillingen