Vil du være med å bidra til suksessen til et innovativt og dynamisk selskap i vekst? Moodgruppen søker økonomiansvarlig

Vil du være med å bidra til suksessen til et innovativt og dynamisk selskap i vekst? Moodgruppen søker økonomiansvarlig

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Økonomiansvarlig
Arbeidsgiver:
MOOD COMMUNICATION AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
11.03.2024

Kontakt konsulent

Johannes Westersø

Partner

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse
Moodgruppen er et mediebyrå med dyptgående ekspertise og bred kunnskap i komplekse områder. Gruppen har hatt en betydelig vekst de siste årene og bygget opp solide selskaper med spisskompetanse innenfor ulike spesialfelt.

Moodgruppen er nå på jakt etter en erfaren og strategisk økonomiansvarlig som skal lede og utvikle økonomifunksjonen for Smood AS, Mood Communication AS, og Nettrafikk AS.
 
I rollen som økonomiansvarlig vil du inneha det overordnede ansvaret for å lede og optimalisere økonomiprosessene, sikre finansiell integritet og støtte implementeringen av forretningstrategien på tvers av organisasjonen. Den ideelle kandidaten må motiveres av å tenke forbedring og utvikling, og må evne å se helheten og finne gode løsninger som sikrer effektiv og stabil drift. Du vil jobbe tett med daglig leder i de ulike selskapene og styreleder i konsernet.

Hovedarbeidsoppgaver:
 • Økonomistyring og overordnet ansvar for budsjettprosess, prognoser og likviditetsstyring
 • Ansvar for analyse og rapportering av nøkkeltall og KPIer til ledelse og styre
 • Ansvar for selskapets regnskapsføring og daglige regnskapsrutiner
 • Utvikle, følge opp og analysere nøkkeltall for virksomheten, og bidra til lønnsom og effektiv drift
 • Utarbeide budsjetter og prognoser
 • Bidra til utvikling av selskapets systemer og rutiner innenfor økonomi

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:
 • Minimum 3 års relevant erfaring
 • God systemforståelse, erfaring med Marathon er en fordel
 • Erfaring fra medie- eller reklamebyrå er en fordel
 • Strukturert og løsningsorientert, med gode kommunikasjonsevner
 • Høyere utdanning innen økonomi, lang relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

Hvorfor jobbe hos Mood:
Mood tilbyr en sentral og viktig stilling i et uformelt, men profesjonelt og ekspansivt miljø, i et fremtidsrettet marked. Som økonomiansvarlig vil dine arbeidsoppgaver bli både selvstendig og utfordrende, og det er store muligheter til å påvirke innhold og resultat. Mood vil legge til rette for at du blir en viktig bidragsyter for vekst og lønnsomhet i alle selskapene i Moodgruppen. Mood har lang fartstid, men ønsker å utvikle selskapet videre gjennom å bevare den offensive gründermentaliteten.

Har du spørsmål knyttet til stillingen, eller bare er nysgjerrig og vil vite mer, ta kontakt med Capus ved partner Johannes Westersø 951 79 169 eller rådgiver Jenny Conradi 908 33 014.

Om arbeidsgiveren

Moodgruppen er et mediebyrå kjennetegnet ved sin dype ekspertise og omfattende kunnskap innen komplekse spesialområder, styrket av et team med senior medarbeidere med spesialiseringer på forskjellige fagfelt. Gjennom de siste årene har gruppen opplevd betydelig vekst og suksessfullt etablert robuste virksomheter som tilbyr spisskompetanse innen en rekke spesialiserte områder.

Konsernet består av tre selskap:

Mood Communication er Moodgruppens mediebyrå som jobber med å gi kundene størst mulig avkastning på markedsbudsjettet på tvers av alle mediekanaler.

Smood er et av Norges ledende fagmiljøer på sosiale medier og influencer-markedsføring. Smood leverer blant annet annonsering, innholdsproduksjon, influencere og strategi.

Nettrafikk har et av bransjens sterkeste fagmiljøer innen digitale fagfelt som søkemotoroptimalisering, betalt søk, analyse og programmatiske kjøp.

Våre konsulenter

Johannes Westersø

Partner

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Søk på stillingen