Vil du være med og sikre kritiske samfunnsfunksjoner? Vi søker seniorrådgiver sikkerhetsrisiko!

Vil du være med og sikre kritiske samfunnsfunksjoner? Vi søker seniorrådgiver sikkerhetsrisiko!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorrådgiver sikkerhetsrisiko
Arbeidsgiver:
ARBEIDS- OG VELFERDSETATEN
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
20.08.24

Kontakt konsulent

Sikkerhetsseksjonen i NAV søker nå etter en seniorrådgiver innen fagområdet risikostyring. Vi ser etter deg som trives med å utvikle rammeverk for risikovurderinger og fasilitere gjennomføringen av strategiske og taktiske risikovurderinger. Om du samtidig er en erfaren sikkerhetsfaglig rådgiver er du kanskje den vi leter etter!

Som seniorrådgiver sikkerhetsrisiko vil noen av de viktigste oppgavene dine være å støtte forretningssiden med å gjennomføre strategiske og taktiske sikkerhetsrisikovurderinger.  Du inngår i et strategisk kompetansemiljø som er faglig sparringspartner for ulike ledelses- og fagfunksjoner. Du vil samarbeide tett med både virksomhetsledelse, produktutvikling og IT-støttefunksjoner.

Sikkerhetsseksjonen har et virksomhetsovergripende og overordnet ansvar for sikkerhets- og beredskapsarbeidet i NAV, inkludert kvalitetssikring i henhold til nasjonale og internasjonale sikkerhetsnormer og forpliktelser.  Seksjonen består av 11 medarbeidere med fagansvar for strategi og styring innen informasjonssikkerhet, samfunnssikkerhet, beredskap og forebyggende sikkerhet.

Arbeidsoppgaver
 • Fungere som en viktig rådgiver for virksomhetens ledelse innen sikkerhetsfaglige vurderinger og veiledning 
 • Fasilitere og gjennomføre sikkerhetsrisikovurderinger på strategisk og taktisk nivå  
 • Utvikle og forvalte NAVs samlede risikobilde knyttet til sikkerhetsområdet og integrere dette med risikobildet på overordnet nivå
 • Utvikle rammeverk for risikovurdering av sikkerhet, herunder sikkerhet i tredjepartsforhold
   
Kvalifikasjoner:
 • Mastergrad i informasjonssikkerhet/risikostyring eller lignende. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Kompetanse på cyberdomenet
 • God kjennskap til relevante standarder og risikovurderingsmetodikk
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
   
Det er en fordel med erfaring med å fasilitere og gjennomføre:
 • Operative trusselmodelleringer
 • Tredjepartsrisikovurderinger
 • Strategiske risikovurderinger i komplekse virksomheter
   
Stillingen krever sikkerhetsklarering til KONFIDENSIELT.

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som har en personlig drivkraft og faglig motivasjon for endring og utvikling. Du trives med å løse utfordringer sammen med andre og er selvgående når det er nødvendig. Du har gode analytiske evner, og er strukturert og nøyaktig.

Vi tilbyr:
 • Stillingen lønnes som seniorrådgiver (kode 1364), lønnsspenn fra kr. 777 900 til kr. 966 300. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes
 • God pensjonsordning og mulighet for boliglån gjennom Statens pensjonskasse
 • Sommer- og vintertid og mulighet for å opparbeide fleksitid
 • Hytteforening med mulighet til å leie både hytte og leiligheter
 • Bedriftsidrettslag med ulike aktiviteter, samt godt utstyrt treningsrom
 • Nye, flotte lokaler på Helsfyr

Om arbeidsgiveren

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester.

NAV består av 22 000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer.
Hos oss skal arbeidsmiljøet preges av involvering, åpenhet og tillit.

Mangfold er viktig i NAV. Mangfold bidrar til bedre problemløsing, økt kreativitet, større fleksibilitet og styrker kulturen og arbeidsmiljøet på arbeidsplassen. Vi oppfordrer derfor kandidater med ulik bakgrunn til å søke på stillinger hos oss, spesielt om du har hull i CV-en, innvandrerbakgrunn eller nedsatt funksjonsevne. Ønsker du å bli unntatt fra offentlig søkerliste må du begrunne dette.

Del gjerne ditt vitnemål eller karakterutskrifter via vitnemålsportalen.no. Hverdagen hos oss i Arbeids- og velferdsdirektoratet er hybrid. Som mange andre organisasjoner utforsker vi hva det kan bety i praksis, noe vi håper du vil være med å forme. Vi tror at du som sitter nærmest oppgavene vet best hvordan de skal løses. Både fra et hjemmekontor i Norge og fra våre nye lokaler på Helsfyr. Vi håper du vil vokse og utvikle deg med oss på kontoret, men har også tillit til at du jobber like bra hjemmefra.

Våre konsulenter

Jonas Rambæk

Partner

Axel Aasen

Rådgiver

Søk på stillingen