Er du POWERs nye Seniorkonsulent?

Er du POWERs nye Seniorkonsulent?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorkonsulent SAP
Arbeidsgiver:
POWER INTERNATIONAL AS
Sted:
LØRENSKOG
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver
Vi pleier å si at POWER er mulighetenes arbeidsplass. Det er fordi alle som jobber hos oss har lik mulighet til å utvikle seg – både i stillingen de har, og videre til nye stillinger i POWER-systemet. Vi ser alltid etter nye talenter i egne rekker, og foretrekker vi å ansette folk innenfra, fordi vi vet hvor flinke og engasjerte folk vi har i bedriften. Vi er stolte av et godt utarbeidet opplærings- og utviklingsprogram og vi har mange unge ledere, som nettopp har fått muligheten til å få egne arbeidsområder tidlig i karrieren.  
 

Er du POWERs nye Seniorkonsulent?

 
Vi ser etter en Seniorkonsulent med erfaring innen SAP og som ser muligheter i ny teknologi. Du er en rådgivertype som kan jobbe med virksomhetsanalyse og bistå med å kartlegge POWERs behov, og videre øke potensialet for virksomheten. Du vil inngå i en høyt presterende arbeidsplass med engasjerte og kompetente medarbeidere. Vi legger til rette for at du skal trives med både arbeidsoppgaver og medarbeidere, samt legge til rette for utviklingsmuligheter. 

Som Seniorkonsulent SAP i POWER vil du jobbe med utvikling av vår SAP-plattform, samt foreslå forbedringer knyttet til SAP Retail løsningen. I denne rollen vil du også trenge å ta prosjekthatten på og ha et utbredt forretningsperspektiv. Rollen er selvstendig og vil innebære ledelse av både interne og eksterne medarbeidere. Du vil også ha beslutningsmandat og bør være trygg på å ta valg for å sikre fremdrift.  

Du har minimum en bachelorgrad, gjerne innen prosjektledelse, økonomi, logistikk eller liknende. Du har minimum 5 års erfaring innen SAP som prosjektleder, konsulent eller på kundesiden. Du trenger ikke å ha teknisk bakgrunn eller retail-erfaring, men må være interessert i å lære om bransjen. Det legges til rette for utvikling og vekst, så du er gjerne også ambisiøs. Det er også viktig at du behersker det norske språket.   

Som person er du grundig og nøyaktig i ditt arbeid. Du er en team-spiller og motiveres av å nå felles mål. Du har en evne til å finne gode løsninger på komplekse problemstillinger, og jobber strukturert for å løse de på best mulig måte.  
 
POWER tilbyr:  
  • Gode personalrabatter 
  • Gode muligheter for kompetanseutvikling
  • Kantineordning 
 
POWER mener at inkludering og mangfold er en styrke og vi trenger medarbeidere med ulik kompetanse og bakgrunn for å være gode. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke, uavhengig av alder, funksjonsevne og kjønn.  
 
Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi du har lyst til å bli med på laget 
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no.
 

Om arbeidsgiveren

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver