Vil du være vertskap på vakre Ringnes Gård ved Norefjell?

Vil du være vertskap på vakre Ringnes Gård ved Norefjell?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Leietaker til Ringnes Gård
Arbeidsgiver:
Ringnes Gård
Sted:
Noresund
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

Ringnes Gård er en veletablert serverings- og overnattingsvirksomhet og er en populær lokasjon for konferanser, brylluper og selskaper. Gården har en flott beliggenhet ved elven Ringnes som har sitt utløp i Krøderfjorden, rett under Norefjell. Ringnes Gård er en av Norges eldste middelaldergårder og odelsgods, og har vært i Ringnesfamiliens eie i 700 år. Gården er tilknyttet De historiske hotell og spisesteder.

Grunnleggerne av Ringnes bryggeri har vokst opp på dette vakre stedet, og naturlig nok er bryggeriet en tett samarbeidspartner.

Som leietaker på Ringnes Gård vil du få gleden av å benytte dette unike stedet til å betjene kravstore gjester og kunder med fokus på bedriftsmarkedet, private arrangementer innen ferie og fritid, og det lokale marked. Ringnes Gård har i flere år vært brukt til å gjennomføre skreddersydde arrangementer som inneholder konferanser, friluftsopplevelser, bryllup, konfirmasjoner og servering til grupper av turister som befinner seg i området.

Ringnes Gård ligger 90 minutter fra Oslo og sentrale deler av Østlandsområdet. Gården byr på en historisk opplevelse kombinert med topp moderne overnattingsfasiliteter av høy kvalitet og unike lokale smaksopplevelser i naturskjønne omgivelser. Eiendommen består av herskapelige bygninger der du kan finne restaurant med teaterkjøkken og tappetårn over bordene, bar, museum, velværeanlegg, møte og konferanselokaler, styrerom og stabbur fra 1700-tallet med mulighet for servering og aktiviteter. Det vil medfølge gunstig leievilkår i oppstartsfasen samt en god avtale for kjøp av drikkevarer fra Ringnes Bryggeri. Her er det mange muligheter med stort potensiale! Som leietaker hos Ringnes Gård vil du kunne overta avtaler som videreføres fra nåværende leietaker, som også innebærer god booking allerede nå for 2023 og 2024. Som nytt vertskap på Ringnes Gård vil du derfor komme til et “dekket bord” fullt av utviklingsmuligheter.

Det ligger også store muligheter i å skape aktiviteter rundt stedet. Spesielt når det går på naturopplevelser, sommer- og vinterstid. Gården ligger i umiddelbar nærhet til vann og i naturen. Det er også kort vei til Norefjell alpinanlegg.

Ringnes Gård er på utkikk etter noen som har erfaring med å bygge opp et team med kjernekompetanse fra hovedsakelig mat og vin-faget, og salg og markedsføring. Det er til fordel at du er kreativ og har evne til å lede og arbeide målrettet. Har du erfaring som daglig leder eller som selvstendig næringsdrivende innen overnattings- og/eller serveringsvirksomhet er dette også et stort pluss. Vi tror også du foretrekker å arbeide med kravstore kunder, som stiller høye krav til mat, servering opplevelser og service.

Vi ser etter en dyktig enkeltperson eller et vertskapspar/samarbeidspartnere som kan rekruttere et dyktig medarbeiderteam. Som et krav må du disponere 400 000 – 500 000 kr i driftskapital.  Som ny leietaker vil du også finne en eier med dype røtter til stedet gjennom hundrevis av år, som er lokalkjent og har et evighetsperspektiv på å eie stedet, som har ligget i familien siden 1300 tallet. Gården fremstår i meget god stand, med flotte uteområder og moderne fasiliteter, som blir kontinuerlig vedlikeholdt og renovert.

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne ha en søknad fra deg!
Ta gjerne kontakt med vår Partner i Capus: Arne H. Underdal-Loktu på tlf: +47 911 31 414/e-post: arne.loktu@capus.no eller Rådgiver: Rebecca Vatnar på tlf: +47 473 43 087/e-post: rebecca.vatnar@capus.no som hjelper til med rekrutteringsprosessen, dersom du skulle ha noen spørsmål. 

 

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator