Er du en utvikler/tech-lead med cloud-erfaring som ønsker neste steg i karrieren?

Er du en utvikler/tech-lead med cloud-erfaring som ønsker neste steg i karrieren?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Technical Architect
Arbeidsgiver:
GJENSIDIGE MOBILITY GROUP AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Ida Kristiansen

Rekrutteringsassistent

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver
Vi har et svært spennende teknisk landskap som er under utforming og trenger dyktige teknologer med på laget! 

Om stillingen
I GMG vil du få en rolle som byr på mange muligheter og en variert hverdag. Du vil delta i flere av de ulike arbeidsstrømmene og involveres i alt fra beslutninger og implementering av skyarkitektur, utvikling og utviklingsmetodikk, kvalitetssikring og arkitektur i ulike produkter. I tillegg til dette vil du involveres i gjennomføringen av ulike viktige tekniske prosjekter som gjennomføres i GMG. GMG er i oppstartsfasen og vi tror at den rette kandidaten er en person som trigges av tanken på å forme reisen vår videre og ta tak i et vidt spenn av oppgaver. Du vil være ansatt i GMG og rapportere til CTO i GMG.

Noe reisevirksomhet må påberegnes.


Hvem er du?
Vi søker en ambisiøs person med solid teknisk kompetanse. Du har erfaring fra moderne utviklingsprosjekter der du har vært involvert i ulike deler av leveransene og du har interesse for et bredt sett av fagfelt (backend, infrastruktur, nettverk etc).
  • Flere års erfaring fra IT/teknologi-bransjen
  • Erfaring med skyteknologi og arkitektur, fortrinnsvis Azure Cloud
  • Erfaring med moderne utviklingsmetodikk for webutvikling og/eller apputvikling
Vi ønsker deg som har en proaktiv og positiv holdning og er selvstendig i ditt arbeid. Du er flink til å kommunisere og er opptatt av godt samarbeid og informasjon mellom relevante parter. Du liker også å fordype deg i tekniske problemstillinger og engasjere deg i ulike initiativ der det er behov, samt er løsningsorientert og effektiv i ditt arbeid. I tillegg kommuniserer du godt i minst ett av de skandinaviske språkene og behersker engelsk både muntlig og skriftlig.

Kjenner du deg igjen i flere av disse egenskapene kan du være rett match for oss!


Hos oss får du:
Vi tilbyr en interessant stilling i et nytt og spennende satsningsområde med mange muligheter til å påvirke veien videre. Inkludert:
  • Spennende arbeidsoppgaver i en nysatsing for Gjensidige
  • Konkurransedyktige betingelser med god pensjonsspareordning
  • Gode forsikringsordninger
  • Treningsmuligheter i eget treningsstudio med spinning-rom og gymsal
  • Arbeidssted i moderne lokaler i Oslo sentrum (nær Oslo S)


Søknadsfrist: 17.10.2022
Vi behandler søknader fortløpende.
For spørsmål om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Capus v/ Sondre Urbye Kjelsrud (986 52 622) eller Ida Kristiansen (452 82 258). 

Om Gjensidige Mobility Group
Gjensidige Mobility Group har store ambisjoner for det nordiske mobilitetsmarkedet. Vi vurderer stadig nye samarbeidspartnere innen mobilitet, utvikler egne konsepter samt jobber aktivt med modernisering av selskap vi eier (e.g Falck veihjelpen som nå rebrandes til RedGo og bomselskapet Flyt). Gjensidige Mobility Group er i startgropa og har behov for å bygge team som ønsker å ta eierskap til reisen og utviklingen videre. Vi er opptatt av å skape gode og trygge rammer for at du skal lykkes i din rolle, og et godt miljø der du kan utvikle din kompetanse.

 

Om arbeidsgiveren

Gjensidige Mobility Group (GMG) er en nysatsning i Gjensidigekonsernet og har som mål å ta en førende rolle i fremtidens mobilitetsmarked. Selskapet skal utvikle mobilitetstjenester for sluttkunder og profesjonelle aktører i bilbransjen, vi vurderer kontinuerlig nye samarbeidspartnere og konsepter og har en ambisjon om å være en rask innovatør i et marked med mange spennende muligheter.

Våre konsulenter

Ida Kristiansen
Rekrutteringsassistent

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver