Capus Digital

Sliter du med å skille deg ut i jungelen av jobbannonser?

Ta kontakt

Har du ikke fått noen relevante søkere?

Vi helper deg!

Vi har i en årrekke jobbet strategisk med målrettet markedsføring av stillingsannonser, og vet akkurat hvilke kanaler og grep som må til for å finne de best kvalifiserte kandidatene til din stilling.  

Skreddersydde kampanjer

Våre kampanjer sørger for økt synlighet av stillingen din i relevante kanaler. Med tilpasset design, video og budskap promoterer vi både arbeidsgiver og stillinger de plattformene hvor kandidatene befinner seg. 

Våre tjenester

Vil tilbyr en rekke tjenester innen markedsføring og design.

 • Employer Branding

  Et godt omdømme og kjent merkenavn blir stadig viktigere for å tiltrekke seg de rette kandidatene – og enda viktigere – beholde dem. Våre rådgivere har god erfaring med å utvikle Employer Branding-strategier. Vi bistår gjerne bedriften din med merkevarebygging, både internt og eksternt.

 • Målrettede kampanjer i sosiale medier

  Vi har i en årrekke jobbet strategisk med målrettet markedsføring av stillingsannonser, og vet akkurat hvilke kanaler og grep som må til for å finne de rette kandidatene. Vi benytter kanaler som LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat og Reddit.

  Markedsføringskampanjene våre tilpasses den enkelte stilling og oppdragsgivers behov. Dette gjør at markedsføringen er svært kostnadseffektiv.

 • Videoproduksjon

  Vår erfaring er at video fører til mer engasjement enn bilder. I tillegg kan en video vise frem arbeidsplassen og historien dere ønsker å fortelle. Vi har god erfaring med videoproduksjon tilpasset den enkelte oppdragsgiver.

 • Design

  Vi har tung kompetanse på design og lager daglig innhold på vegne av våre oppdragsgivere. Våre rådgivere lager tilpasset innhold i tråd med oppdragsgivers visuelle profil og ønsker.

 • Stillingsannonsering

  For å nå aktive søkere anbefaler vi å være synlig på de tradisjonelle annonseringsplattformene. Vi har gunstige avtaler med blant annet finn.no, jobreg.no, arbeidsplassen.no, dn.no og flere andre aktører. Vi skreddersyr en kampanje tilpasset dine behov.

Ikke nøl med å ta kontakt!

Victoria Halden

Marketing Manager

Cecilie Ekeli

Designer

Ivar Grøtta

Digital markedsfører