Klar for en viktig rolle i et selskap med store utviklingsmuligheter der gründermentaliteten fortsatt sitter i veggene?

Klar for en viktig rolle i et selskap med store utviklingsmuligheter der gründermentaliteten fortsatt sitter i veggene?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Rådgivende ingeniør - Bygg
Arbeidsgiver:
ANTEC BIOGAS AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse
Antec Biogas AS jobber for å aktivt bidra til løsning på klimautfordringene og er ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon. Vi mener at teknologi er nøkkelen til et grønnere og mer bærekraftig samfunn, samtidig som vi er ydmyke for arbeidet som gjenstår for å finne opp den viktigste teknologien for grønn energi. Våre ansatte har en sterk fagkompetanse og er sultne på å bidra til det grønne skiftet ved hjelp av automasjon og digitalisering. Med på laget ønsker vi deg som har erfaring med en rådgivende rolle innen bygg og anlegg.

Antec tilbyr et dyktig fagmiljø med engasjerte kollegaer som legger vekt på trivsel, mangfold og humor. Her får du muligheten til å jobbe for en samfunnsviktig arbeidsgiver med stor betydning, som ønsker å tilrettelegge for et grønnere samfunn. Vi har en gründerpreget kultur som gjør at vi jobber smidig og våre ansatte får stor påvirkningskraft i hverdagen.
Selvfølgelig er alt det andre på plass også:
 • En fleksibel og variert arbeidshverdag med stor grad av frihet
 • Et sterkt fagmiljø der vi satser på intern utvikling hos de ansatte, med mulighet til å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt
 • Konkurransedyktige betingelser som reflekterer din kompetanse, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger
Som rådgivende ingeniør bygg vil du få prosjektere og realisere våre bygningsinstallasjoner i forbindelse med våre prosessanlegg.

Stillingen vil rapportere til CTO.

Arbeidsoppgaver:
 • Ansvarlig for søknader, reguleringsplaner og offentlige søknadsprosesser knyttet til gjennomføring av bygg-prosjekter, prosjekteringsleder i oppstart av prosjekter
 • Bistå i prosjektering-, salg- og tilbudsprosesser
 • Utarbeide tekniske kravspesifikasjoner
 • Sikre at prosjektleveranser utføres ihht kontrakt, krav til HMS, kvalitet og økonomi
 • Sikre god gjennomføring og oppfølging i realisering av  prosjekter
 • Kontroll og oppfølging av NS-kontrakter/norsk utførelsesstandard & internasjonale standarder.
Ønskede kvalifikasjoner: 
 • Høyere ingeniørfaglig utdanning på bachelor eller masternivå, gjerne innen bygg og anlegg
 • 5-10 års erfaring som byggingeniør
 • Erfaring med- eller god kjennskap til offentlige søknadsprosesser
 • Erfaring med salg- og/eller tilbudsprosesser – enten som kunde eller leverandør
 • Kunnskap om offentlige myndighetskrav innen bygg, anlegg og infrastruktur.
 • Delta og lede byggemøter med andre fag-disipliner, trives med ledelse av andre
 • Selvstendig, men også gode samarbeidsegenskaper
 • Erfaring eller kunnskap med teknisk tegning, gjerne innen AutoCAD, Autodesk revit eller andre verktøy for digital konstruksjon
 • Erfaring fra NS8407
 • Ønskelig med minst 5 års erfaring fra prosjektledelse
 • Faglig engasjert og forstår tekniske anlegg og installasjoner
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
   
Hvem ønsker vi oss inn på vårt team?
Til denne rollen ser vi etter deg som har teknisk interesse og forståelse. Du liker å ta initiativ og er gjerne i forkant med å se muligheter og risikoer i ditt arbeid. Vi synes det er positivt om du kan vise til erfaring fra selvstendig arbeid, og gjerne i forbindelse med komplekse problemstillinger. Du motiveres og drives av å påvirke resultatet på jobben du gjør. Vi ser på våre leverandører som samarbeidspartnere og du trives med å utvikle gode løsninger og relasjoner for langsiktige og stabile leveranser.

Søknader vurderes fortløpende.

Dersom du har noen spørsmål knyttet til stillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte Capus ved Steinar Nilsen (991 00 436 ) eller  Emilia Lundahl Otterhals (480 38 088) .
 

Om arbeidsgiveren

Antec Biogas AS er en ledende EPC-leverandør av biogassanlegg basert på egenutviklet, patentert teknologi (Antecs biofilm-reaktor). Virksomheten leverer sirkulærøkonomi i praksis – anlegg som svært effektivt omdanner organisk avfall til grønn energi og gjødsel. Dette er teknologi som passer perfekt inn i EU’s ambisjoner uttrykt gjennom EU Green Deal, Fit for 55 og REPowerEU. Anlegget statsministeren åpnet på Stord tidligere i år beviser teknologien og business-caset. Potensielle kunder fra hele verden viser interesse.

Antec Biogas har et tett samarbeid med forskermiljøet på NIBIO og NMBU for å forbedre den biologiske prosessen og et dyktig team av ingeniører og samarbeidspartnere for å videreutvikle prosessanlegget og biofilm-reaktoren.

Det internasjonale og grønne investeringsfondet Lightrock, det norske vekstfondet Norselab og venturekapitalmiljøet Project Sandwater ble i 2021 invitert inn som eiere for å finansiere videre vekst. Selskapet har nå mer enn 20 ansatte hvor de fleste jobber ved hovedkontoret på Skullerud i Oslo.

Våre konsulenter

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse

Steinar Nilsen
Partner