Har du høy teknisk kompetanse og trives med å jobbe både praktisk og overordnet?

Har du høy teknisk kompetanse og trives med å jobbe både praktisk og overordnet?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Anleggsleder
Arbeidsgiver:
ANTEC BIOGAS AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Terese Landsrød Vildalen

Rådgiver Research og Analyse
Antec Biogas AS jobber for å aktivt bidra til løsning på klimautfordringene og er ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon. Vi mener at teknologi er nøkkelen til et grønnere og mer bærekraftig samfunn, samtidig som vi er ydmyke for arbeidet som gjenstår for å finne opp den viktigste teknologien for grønn energi. Våre ansatte har en sterk fagkompetanse og er sultne på å bidra til det grønne skiftet ved hjelp av automasjon og digitalisering. Med på laget ønsker vi en praktisk anlagt anleggsleder med sterkt engasjement for både menneskene, anlegget og de tekniske løsningene i prosjekter.

Antec tilbyr et dyktig fagmiljø med engasjerte kollegaer som legger vekt på trivsel, mangfold og humor. Her får du muligheten til å jobbe for en samfunnsviktig arbeidsgiver med stor betydning, som ønsker å tilrettelegge for et grønnere samfunn. Vi har en gründerpreget kultur som gjør at vi jobber smidig og våre ansatte får stor påvirkningskraft i hverdagen.

Selvfølgelig er alt det andre på plass også: 
 • En fleksibel og variert arbeidshverdag med stor grad av frihet 
 • Et sterkt fagmiljø der vi satser på intern utvikling hos de ansatte, med mulighet til å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt 
 • Konkurransedyktige betingelser som reflekterer din kompetanse, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger 

Tar du eierskap til prosjektene dine, og er den som sørger for at ting blir gjort? Da er du kanskje en av våre nye tekniske anleggsledere? Vi søker anleggsleder som liker seg best «hands on» på byggeplassen, og vi trenger deg som har overblikk og god kontroll på alt fra prosjektering til kontrakt, fremdrift og kundebehov. For deg er ingen oppgave for stor eller for liten, og du har alltid verktøy på lur slik at du kan bistå med praktiske ting. Som anleggsleder skal du «eie» alt av kontrakter og avtaler med både kunde og leverandører. Sammen med prosjektleder får du det overordnede ansvaret for prosjekter over hele landet.

Stillingen vil rapportere til Team leder Drift og Service.


Arbeidsoppgaver:
 • Ansvar for prosjekt/anlegg i tett samspill med prosjektleder
 • Delta i drift- og byggemøter i samråd med prosjektleder
 • Pådriver for gjennomføring i henhold til plan, kvalitet, fremdrift, milepæler og økonomi - i samarbeid med prosjektleder
 • Operativt ansvar og ledelse på anlegg / prosjekt, sørge for at anlegget leveres i henhold til leveransebeskrivelse og kontrakt
 • Ansvar for tekniske løsninger på gassanlegg, herunder koordiner av ulike fagspesialister / underleverandører
 • Oversikt over kontrakter og avtaler med leverandører
 • Mottakskontroll / varemottak og oppfølging på anlegget
 • Planlegging av prosjektaktiviteter og vedlikehold på anlegg
 • Oppfølging og løpende dialog med kunde
 • Ansvar for HMS/SHA på byggeplassen
 • Sikre høy kundetilfredshet gjennom leveranser av høy kvalitet til avtalt tid og pris
 • Ad hoc operativt teknisk bistand på anlegg
   
Ønskede kvalifikasjoner: 
 • Utdanning innen ingeniørfag, elektro, maskinteknikk e.l. eller teknisk fagskole innen industrimekanikk, landbruksmekanikk, rørleggerfag eller lignende er ønskelig
 • Høy byggeteknisk kompetanse, gjerne med særlig kjennskap til gass/ gass teknikker, elektro, rør, varme, prosessanlegg e.l.
 • Ønskelig med min 8 - 10 års erfaring fra anleggsledelse
 • Erfaring som teknisk montør er en fordel. Gjerne innen sveis, montasje og/eller Elektro / industriautomasjon
 • En fordel med erfaring fra prosjekt, gjerne som anleggsleder, operativ prosjektleder, byggeleder e.l.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
   
Hvem ønsker vi inn på vårt team?
Til denne rollen ser vi etter deg som har teknisk interesse og forståelse. Du liker å ta initiativ, deler gjerne av egen fagkompetanse og kan gi råd innen alt fra fundamentering til rør og el-føring. Vi synes det er positivt om du kan vise til erfaring fra selvstendig arbeid, og gjerne i forbindelse med komplekse problemstillinger. Du er ellers kjent for dine gode samarbeidsevner og evne til å jobbe både løsningsorientert og målrettet. Du motiveres og drives av å påvirke resultatet på jobben du gjør. Vi ser på våre leverandører som samarbeidspartnere og du trives med å utvikle gode løsninger og relasjoner for langsiktige og stabile leveranser.
Søknader vurderes fortløpende.


Noe for deg?
Dersom du har noen spørsmål knyttet til stillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Capus ved Steinar Nilsen 991 00 436 eller Terese Landsrød Vildalen (994 23 032).
 

Om arbeidsgiveren

Antec Biogas AS er en ledende EPC-leverandør av biogassanlegg basert på egenutviklet, patentert teknologi (Antecs biofilm-reaktor). Virksomheten leverer sirkulærøkonomi i praksis – anlegg som svært effektivt omdanner organisk avfall til grønn energi og gjødsel. Dette er teknologi som passer perfekt inn i EU’s ambisjoner uttrykt gjennom EU Green Deal, Fit for 55 og REPowerEU. Anlegget statsministeren åpnet på Stord tidligere i år beviser teknologien og business-caset. Potensielle kunder fra hele verden viser interesse.

Antec Biogas har et tett samarbeid med forskermiljøet på NIBIO og NMBU for å forbedre den biologiske prosessen og et dyktig team av ingeniører og samarbeidspartnere for å videreutvikle prosessanlegget og biofilm-reaktoren.

Det internasjonale og grønne investeringsfondet Lightrock, det norske vekstfondet Norselab og venturekapitalmiljøet Project Sandwater ble i 2021 invitert inn som eiere for å finansiere videre vekst. Selskapet har nå mer enn 20 ansatte hvor de fleste jobber ved hovedkontoret på Skullerud i Oslo.

Våre konsulenter

Terese Landsrød Vildalen

Rådgiver Research og Analyse

Steinar Nilsen
Partner