Er du vår nye CEO?

Er du vår nye CEO?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
CEO
Arbeidsgiver:
Labrida AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver

Labrida BioClean™ distribueres i Europa og i en rekke øvrige markeder i Asia og Midt-østen, av Labridas største aksjonær Sveitsiske Straumann Group a.g. Strauman er en av verden ledende distributør innenfor dette markedet, og sammen med de som partner og eier er potensialet for vekst stort. Omsetningen vokser jevnt og Labrida vil i henhold til egne prognoser oppnå positivt driftsresultat i løpet av 2023. I tillegg har vi ambisiøse planer for utvikling og innlisensiering av nye produkter innenfor tannhelse. 

Vi består av et team på seks personer som dekker marked/salg, produktutvikling, regulatorisk og produksjon. Nå søker vi deg som vil ta fatt på rollen som CEO hos oss og drive Labrida fremover! 

Vi tror at du som ny CEO for selskapet har en tydelig, motiverdende og inkluderende lederstil. Du er komersielt orientert, og liker å jobbe aktivt med salgsarbeidet for å ta ut potensialet i samarbeidet med Strauman, sammen med vårt salgsapparat. Det er også viktig for oss at du står trygt i dine beslutninger, og har et bevisst forhold til samarbeid med både din organisasjon og ditt styre. 

Utover dette er følgende kvalifikasjoner også viktig: 

  • Relevant erfaring fra bransjen, farmasøytisk eller medisinteknisk industri er en fordel, men ikke et krav 

  • God forståelse for økonomistyring 

  • God rolleforståelse med henhold til eiere, styre og medarbeidere. Herunder erfaring med å etablere og drifte gode selskapsrutiner, som tåler kraftig vekst både i omsetning og antall ansatte 

Vi tilbyr 

Muligheten til å påvirke veksten til et norsk gründet medisinsk teknisk selskap, som i stor grad forbedrer tannhelsen til titusenvis av pasienter. Konkurransedyktige betingelser og incentivordninger som vil reflektere suksessen til selskapet. 

Les mer på vår hjemmeside: https://labrida.com/

Send inn en søknad dersom dette høres ut som noe for deg!

 

Om arbeidsgiveren

Labrida utvikler og markedsfører et biomarinbasert medisinsk utstyr, for profesjonell rengjøring av tannimplantater og tenner. Labrida BioClean® selges til tannklinikker i en rekke markeder og det forventes en betydelig vekst i distribusjon og salg fremover.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver