Flytoget søker IKT-servicemedarbeider!

Flytoget søker IKT-servicemedarbeider!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
IKT-servicemedarbeider
Arbeidsgiver:
Flytoget AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Axel Aasen

Rådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Er du serviceminded, teknisk anlagt og ønsker å jobbe for en av Norges sterkeste merkevare?

Da er det kanskje deg vi ser etter! Nå har du mulighet til å bli en del av et spennende selskap med et godt arbeidsmiljø og gode muligheter for faglig utvikling.

Flytoget søker en serviceinnstilt medarbeider som kan bistå med å løse diverse daglige driftsoppgaver i samarbeid med Flytogets driftspartner. Som IKT-servicemedarbeider vil du ha ansvar for innkjøp, mottak og oppfølging av Flytogets enheter, som iPad-er, PC-er, IT-utstyr og telefoner. Det vil være din oppgave å være on-site daglig, og sørge for fungerende teknisk utstyr på alle flytogets lokasjoner og møterom, samt være ansvarlig for at iPad-er/mobiler på togene fungerer. I tillegg vil vedlikehold av relevant dokumentasjon, brukeradministrasjon, brukergjennomganger og oversikt over IT-lageret være sentrale oppgaver. Du vil også holde i interne eposter og utvalgte fagsystemer.

Som IKT servicemedarbeider inngår du i avdelingen for IT og teknologi bestående av 10 personer, og rapporterer til IT-drifts- og sikkerhetssjef.

Kvalifikasjoner
  • Du har fagbrev innen IKT-servicefag eller annen høyere teknisk utdannelse
  • Du har erfaring med teknisk brukerstøtte
  • Arbeidsspråk Norsk (Svensk/Dansk alternativt) og Engelsk

Vi tror du vil trives i denne stillingen hvis du har disse personlige egenskapene:
Du evner å forstå brukernes behov, du er glad i å ta ansvar og jobber selvstendig. Det er viktig at du er opptatt av kvalitet og derfor er du nøyaktig og punktlig. Du er serviceminded av natur og er proaktiv, positiv og uredd.

Hvorfor vil du jobbe i Flytoget?
Du vil få mulighet til å jobbe i en bedrift som har flat organisasjonsstruktur med korte beslutningsveier, i en bransje som er i stor endring.

I Flytoget er vi et mangfoldig miljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse og er opptatt av å spille hverandre gode. Vi vet at et stort mangfold blant våre ansatte er en stor styrke for oss, og er derfor opptatt av å sikre mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønnene, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsavtale og subsidierte fribillettordninger, og mulighet til å kjøre Norges eneste hurtigtog så ofte du vil. I tillegg har vi moderne kontorlokaler med sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum og panoramautsikt over alle togsporene på Oslo Sentralstasjon.


Søknadsfrist: 27.08.2023
Arbeidssted: Oslo sentrum


Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte Capus AS ved Rådgiver Research og Analyse Axel Aasen på e-post axel.aasen@capus.no  eller Jonas Ripegutu på e-post jonas.ripegutu@capus.no /tlf 99 77 27 28.
 

Om arbeidsgiveren

Flytoget er et høyhastighetstog som bringer passasjerer til og fra Oslo Lufthavn med Drammen som endestasjon i vest. Selskapet skal tilby det beste transporttilbudet til og fra Oslo Lufthavn med vekt på sikkerhet, punktlighet og service. Flytoget har en topphastighet på 210 km/t.

Flytoget er en av Norges sterkeste merkevarer og tilbyr et produkt som våre kunder er svært fornøyd med. Selskapets kundetilfredshet er svært høy (96%). Selskapet er en attraktiv arbeidsplass med medarbeidere som er stolte av produktet og som gir alt for at selskapet skal lykkes videre.

Flytoget AS er et selvstendig selskap direkte eiet av Nærings- og Fiskeridepartementet. Se årsrapport på www.flytoget.no. Flytoget er i forhandlinger med Jernbanedirektoratet om å operere mer av togtrafikken på Østlandet.

Våre konsulenter

Axel Aasen

Rådgiver

Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent