Bli en del av et raskt voksende selskap som Product Advisor i Cab Group Norge!

Bli en del av et raskt voksende selskap som Product Advisor i Cab Group Norge!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Product Advisor
Arbeidsgiver:
Cab Group Norge AS
Sted:
LYSAKER
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Vil du jobbe som Product Advisor i et raskt voksende selskap, er dette din sjanse!
Vi ser etter deg med innsikt og erfaring fra forsikringsbransjen. Bli en del av vårt raskt voksende selskap med en sterk kultur og fellesskap hos oss i CAB som Product Advisor!

Vi utvikler oss, sammen med deg!
Du blir en del av en bedrift med sterk vekst. Vi har en læringskultur som bygger på at vi hele tiden lærer av hverandre, og hvor kompetanseutvikling ses på som en suksessfaktor. Sammen skaper vi en kreativ og dynamisk arbeidsplass, med et inkluderende og godt arbeidsmiljø hvor vi har det gøy sammen.

Vi kan blant annet tilby deg Bedriftshelsetjeneste, 25 feriedager, svært god pensjon og forsikringsordninger og hyggelige sosiale aktiviteter, inkludert konsernkonferanser. Du vil også få muligheten til å jobbe i meget sentrale og fine kontorer i umiddelbar nærhet til Lysaker Stasjon.

Om rollen:
Som Product Advisor vil du fungere som rådgiver ut mot kunder og andre brukere av systemet MEPS, som er en felles plattform for forsikringsselskap, entreprenører og takstmenn i forbindelse med skadeoppdrag. MEPS digitaliserer og effektiviserer arbeidsprosessen samtidig som det hjelper deg å planlegge. Her kan man lage avtaler, kalkulere, kommunisere og dokumentere på et og samme sted.

Dine oppgaver blir blant annet å implementere MEPS for kundene våre. Basert på MEPS regler og retningslinjer vil du være et viktig ledd, både internt i Cab Group og ut mot våre brukere. Videre vil du holde kurs og gjøre «best practice» for diverse kunder etter avtale i en arbeidsprosess. Sammen med Key Account Manager vil du være en viktig bidragsyter i presales prosesser, der du presenterer plattformen og hvordan den fungerer. 

Kundene du vil ha kontakt med kommer primært fra forsikringsselskaper i Norge. Du vil ha en kontinuerlig dialog med både interne og eksterne interessenter.

Hvem er du?
I tillegg til ditt naturlige søk etter ny kunnskap og iboende nysgjerrighet, har du mellom 5-10 års arbeidserfaring. Gjerne innen forsikring som gir deg god kjennskap til skadebransjen, eller kanskje har du erfaring som prosjektleder fra bygg -og/eller entreprenør bransjen. Om du har et fagbrev i bunn kan det også være relevant. Utover dette er du løsningsorientert og har en sterk gjennomføringsevne. Du skaper tillitt hos andre og er god på å opprettholde relasjonene i ditt nettverk.

Som Product Advisor bør du ha gode generelle datakunnskaper. Du forstår deg godt på Software, og har du i tillegg kjennskap til systemer som MEPS, In4Mo eller Scalepoint er det ingen ulempe.

Siden vi delvis kommuniserer på engelsk er det viktig at du behersker det både muntlig og skriftlig.

Hvem er vi?
Hos oss i CAB ønsker vi å utnytte egenskapene som mangfold tilfører virksomheten og ønsker derfor et bredt spekter av søkere velkommen til stillingen. I vår kompetansebaserte rekrutteringsprosess tror på mottoet” hire for attitude”. Det er viktig for oss å vite at du er motivert og engasjert i arbeidet ditt og hva du kan oppnå her og nå- og også i fremtiden.

Våre produkter og tjenester brukes ved skade- og reparasjonshåndtering i bil-, eiendom- og forsikringsbransjen, i tillegg til helsevesenet. Vårt mål er å skape tjenester som effektiviserer og forenkler våre kunders hverdag slik at de på sin side kan fokusere på å skape merverdi i sine virksomheter. Vi er et IT-produktselskap med en lang historie med entreprenørånd og kreative ideer. Utvikling og innovasjon har alltid vært sterke drivkrefter hos oss, noe som gjenspeiles i vår måte å håndtere nye utfordringer på.

Du vil jobbe for et selskap hvis produkter og tjenester har ca. 40.000 brukere i systemene og det utføres over 2.6 millioner kalkyler og bestillinger hvert år. Det gjør oss veldig stolte!

Ta kontakt med Seniorrådgiver Tom Erik Øverbø på tlf. 920 88 686 dersom du har noen spørsmål.

Om arbeidsgiveren

CAB Group AB er markedsleder innen systemstøtte og tjenester som gjør det enkelt for kjøretøy- og eiendomsbransjen å utarbeide pålitelige og nøyaktige reparasjonskalkyler. I tillegg er vi aktive innen helsevesenet gjennom datterselskapet CAB Healthcare AB. Fellesnevnere for all vår systemstøtte er effektivitet og åpenhet. Det er optimalisert kunnskap.

Våre konsulenter

Tom Erik Øverbø
Seniorrådgiver
Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent