NND søker senior-/spesialrådgiver innholdsproduksjon!

NND søker senior-/spesialrådgiver innholdsproduksjon!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior-/spesialrådgiver innholdsproduksjon
Arbeidsgiver:
NORSK NUKLEÆR DEKOMMISJONERING
Sted:
HALDEN
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver

Er du en erfaren og ansvarlig innholdsprodusent som vil bidra til et viktig samfunnsoppdrag? Norsk nukleær dekommisjonering (NND) er ansvarlig for nedbyggingen av de anlegg som har blitt brukt i Norges historiske atomforskningsprogram. Det er et komplekst og viktig oppdrag som bidrar til en renere planet og et sikrere samfunn. NND er en statlig etat etablert i 2018 og er underlagt Nærings- og fiskeridepartementet. NND står overfor en spennende fase og er en organisasjon i utvikling og vekst. 

Har du lyst å bidra til å løse et viktig samfunnsoppdrag gjennom å ha ansvaret for å formidle bilde av hvordan Norge rydder opp etter 70 år med banebrytende atomforskning? Synes du det er givende å ta et helhetlig ansvar samtidig som du arbeider operativt med tekst og digitale medier? I sektor kommunikasjon jobber vi hver dag for at NND skal oppfattes som en trygg, troverdig og ansvarlig organisasjon. Dette gjør vi ved å samordne og sikre åpen og troverdig kommunikasjon med medarbeidere, media, departement og andre interessenter i samfunnet. Som senior-/spesialrådgiver kommunikasjon vil du få en svært sentral rolle i å skape fortellingen om NND, både internt og eksternt.

I sentrum av kommunikasjonssektorens oppgaver står arbeidet med å formidle hva NND er og hva vi gjør. Dette gjør vi blant annet ved å fylle NNDs kommunikasjonskanaler med relevant og oppdatert innhold.  Du blir en del av en kompetent og ambisiøs kommunikasjonsavdeling som bistår med strategisk og operativ kommunikasjon. Er du en trygg og erfaren kommunikator med evne til å både motivere andre og selv formidle kompliserte saker på en enkel, men korrekt og spennende måte? Da ser vi frem til å motta din søknad.

Stillingen rapporterer til sektordirektør kommunikasjon. 


Hva vi tilbyr

NND er en virksomhet i stadig utvikling med et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og et viktig samfunnsoppdrag. Det er gode utviklingsmuligheter og aktuelle problemstillinger. Videre tilbyr vi:

 • Arbeid i et spennende og kunnskapsrikt fagmiljø
 • Fleksibel arbeidstid, sommer/vintertid
 • Mulighet for hjemmekontor
 • Ordninger for trening
 • Medlemskap i Statens pensjonskasse med bl.a. mulighet for gunstig boliglån

Stillingen lønnes iht. Hovedtariffavtalene i staten og NNDs lønnspolitikk som seniorrådgiver, stillingskode 1364 i lønnsspennet fra kr. 553 500,- til kr 714 000,- eller spesialrådgiver, stillingskode 1220 i lønnsspennet kr. 839 900,- til kr. 911 700,- etter kvalifikasjoner og ansiennitet.  For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Denne stilling innebærer å ta ansvar for å sikre samsvar mot interne og eksterne krav. Graden av erfaring med og evne til kravhåndtering i forbindelse med eksempelvis lov om offentlig anskaffelse, personvern, sikkerhetsloven og/eller offentlighetsloven vil avgjøre din stillingstittel.

Arbeidssted er NNDs lokaler i Halden. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du få operativt ansvar for innhold vi publiserer gjennom å planlegge og skape innhold til NNDs digitale kanaler. Dette vil både være gjennom egen produksjon, i tillegg til at du skal kvalitetssikre innhold skapt av andre i NND. Videre vil du få jobbe med blant annet følgende arbeidsoppgaver:

 • Ansvarlig for publiseringskalender og årshjul
 • Sikre at NNDs digitale kommunikasjonskanaler er i samsvar med eksterne og interne krav
 • Arbeide aktivt med å styrke NNDs posisjon og omdømme på sosiale medier
 • Sikre god samhandling med kommunikasjonsteamet i IFE
 • Bidra med kommunikasjonsarbeid i NNDs prosjekter
 • Veilede lærlinger og praktikanter
 • Ansvar for publisering av intern og ekstern kommunikasjon ved krise- og beredskapssituasjoner
 • Bistå i annet forefallende arbeid innenfor kommunikasjonsfeltet  

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innenfor kommunikasjonsfeltet, eksempelvis journalistikk. Svært god og relevant arbeidserfaring kan kompensere for kravet om formell utdanning
 • Minst fem års erfaring fra operativt kommunikasjonsarbeid
 • Meget god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk (bokmål og nynorsk) og engelsk


Det er ønskelig med:

 • God kjennskap om juridiske krav og tekniske løsninger ved forvaltning og kravstilling for anskaffelser av kommunikasjonskanaler 
 • Relevant erfaring fra kommunikasjon innenfor lignende komplekse fagområder med høy samfunnsinteresse

Personlige egenskaper

 • Du er nøyaktig og opptatt av kvalitet i dine leveranser 
 • Du ser løsninger og er konstruktiv
 • Du evner å jobbe selvstendig og trives med å ta ansvar
 • Du har en evne til å finne og formidle gode historier med kompleks materie   

Personlig egnethet vil bli vektlagt.  NNDs verdier er – trygg, troverdig og ansvarlig. I vår vurdering av kandidater vil også disse kvalitetene bli vektlagt. Vi benytter bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess, og forutsetningen for ansettelse er at bakgrunnssjekken er uten anmerkninger.

NND er underlagt sikkerhetsloven og kandidaten må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres.

Andre opplysninger

Alle søknader behandles konfidensielt inntil søknadsfristens utløp. Deretter vil det bli satt opp offentlig søkerliste. Dersom en søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Søkeren blir varslet dersom ønsket om reservasjon ikke blir tatt til følge. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten.  

Inkludering og mangfold er viktig for oss i NND. Vi vil rekruttere den best kvalifiserte kandidaten til stillingen, og trenger derfor et bredt rekrutteringsgrunnlag. Du er velkommen til å søke på stilling hos oss uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid eller utdanning er du også velkommen til å søke hos oss.  
 
Noe for deg?  
Dersom du har spørsmål eller vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med sektordirektør kommunikasjon Martin Andreasson på tlf. +47 977 22 001 eller vår rekrutteringspartner Capus v/ Steinar Nilsen på tlf. +47 991 00 436 eller Sondre Kjelsrud på tlf. +47 986 52 622. 

Om arbeidsgiveren

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) er en statlig etat, etablert i 2018 og underlagt Nærings- og fiskeridepartementet

NND har en av vår tids mest komplekse samfunnsoppgaver. I 2019 ble den siste norske atomreaktoren stengt, og vår oppgave er å avvikle de norske atomanleggene og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en sikker måte. I tillegg er NND en fagetat på det nukleære området som gir uavhengige råd til regjeringen.

Gjennom å utføre jobben i henhold til internasjonal best practice og ivareta høye krav til helse, miljø og sikkerhet, er vårt mål å fullføre oppgavene på en måte som sikrer tillit i samfunnet og befolkningen.

Oppgavene er komplekse, og deler av jobben kan forventes å bli utfordrende. Virksomheten har derfor betydelig offentlig interesse og behovet for relasjonsbygging og bred medvirkning med myndigheter og andre aktører er stort.

Det er Institutt for Energiteknikk (IFE) som i dag er konsesjonsinnehaver og eier av de norske atomanleggene, men med tiden skal NND overta eierskap for atomanleggene. IFE og NND jobber allerede i dag tett sammen om å håndtere oppryddingen etter atomvirksomheten. IFE er et uavhengig forskningsinstitutt lokalisert på Kjeller og i Halden.

Våre konsulenter

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver

Steinar Nilsen
Partner