Er du vår nye Businesscase Analytiker?

Er du vår nye Businesscase Analytiker?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Businesscase Analytiker
Arbeidsgiver:
GLOBALCONNECT AS
Sted:
FORNEBU
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Privat: Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

I rollen som Businesscase Analytiker vil du være ansvarlig for å utvikle og optimalisere forretningsmuligheter for en stor salgsorganisasjon. Rollen skal ivareta de økonomiske perspektivene i salgsfasen ved å utarbeide lønnsomhetsmodeller og prismodeller for å sikre at salgsmuligheter konverteres til kontrakter for GlobalConnect.

Hovedoppgaven for teamet av Businesscase analytikere er å bistå selgere og anbudsteam med analyse, informasjon og økonomisk veiledning. I tillegg vil rollen være et viktig bindeledd til resten av organisasjonen for å innhente kostnadsdata og utfordre organisasjonen på kost og pris. Stillingen har ansvar for mandathåndtering og godkjenning av investeringsbehov ihht. governance modell.

Businesscase Analytiker har ansvar for å sikre at forretningsmuligheter blir effektivt overført videre til verdikjedefunksjoner som prosjektbudsjetter, og bistå med å forstå konsekvensene av eventuelle endringer i løpet av kontraktens levetid.

ANSVARSOMRÅDER

  • Utvikle businesscase som viser lønnsomhet og forretningsmuligheter basert på kundens behov og selskapets løsningsforslag.
  • Modellering av kostands- og inntektsstrømmer
  • Utvikle casebaserte prismodeller og prisstrategier
  • Bidra til tilbudsskriving vedrørende prismodeller og kommersielle betingelser
  • Identifisere og presentere forskjellige risikonivåer i en case


PERSONLIGE EGENSKAPER OG ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

Som person har du en sterk økonomisk forståelse, teknologisk interesse og er sulten på ny kunnskap. Du er i stand til å arbeide selvstendig med å forstå forretningsmuligheter og modellering av businesscase, samtidig som du er en god lagspiller. Du kan samarbeide effektivt med andre for å utnytte komplementære ferdigheter både innenfor og utenfor avdelingen. Du har service-og samarbeidsorientert tilnærming i en salgsorganisasjon, og du trives med å støtte selgernes salgsarbeid.

  • Master i Økonomi, kan kompenseres med tilsvarende erfaring
  • Relevant erfaring innenfor prosjektanalyse og investeringskalkulasjon
  • Ha sterk kjennskap til Excel, og kunne sette seg raskt inn i ulike Excel modeller

Om arbeidsgiveren

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 150.000 kilometer fiber og 34.400 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT- sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for virksomheter å fokusere på det de virkelig brenner for – din egen virksomhet og vekst. GlobalConnect har over 1600 ansatte og en omsetning på over 500 millioner euro i året.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Privat: Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator