Milient Software AS søker Product Manager

Milient Software AS søker Product Manager
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Product Manager
Arbeidsgiver:
MILIENT SOFTWARE AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse
Milient har en markedslederposisjon som leverandør av Saas-basert prosjektstyring for arkitekter i Norge og Sverige. Selskapet har nå lagt en strategi for videre vekst i Norden og Europa. Som Product Manager er det nå en strålende mulighet for å være med å påvirke denne reisen.

I Milient er vi over 80 talentfulle og motiverte ansatte som hver dag jobber med det samme målet; å utvikle det beste prosjektsystemet og tilby gode brukeropplevelser for våre kunder. På eiersiden har vi PE-selskap Monterro, og er dermed posisjonert for både oppkjøp og organisk vekst.

Som Product Manager vil du være ansvarlig for å definere produktstrategien og drive arbeidet til våre utviklingsteam, og for å bygge innovative produkter som møter kunde- og markedsbehov. Rollen rapporterer til vår Chief Product Officer (CPO).

I rollen som produktleder hos Milient har du en rekke ansvarsområder. Du eier produktinitiativer fra start til slutt, utvikler tydelige roadmaps basert på markedsundersøkelser og kundedata, og er en pådriver i utviklingsprosessen. Du utfører grundig forskning for å forstå kundebehov og identifisere nye muligheter. Samarbeid med både kunder og interne team er viktig for å sikre produktets suksess. Ved å overvåke produktytelsen og bruke data til å gjøre nødvendige justeringer, sikrer du kontinuerlig forbedring. Du utvikler også go-to-market-strategier, og bidrar til å bygge en datadreven Product Management-funksjon i Milient.

Vi tror du bør ha disse kvalifikasjonene:
Vi ser etter noen med en bachelor eller mastergrad innen teknologi, business eller andre relevante felt. Som produktleder er det viktig å ha erfaring med kryssfunksjonelle team og evnen til å kommunisere effektivt med både tekniske og ikke-tekniske ressurser. Analytiske og strategiske ferdigheter, samt evnen til å bruke data til å ta beslutninger, er avgjørende. Erfaring med prosjektstyringsverktøy og bransjene Milient opererer i anses som en fordel, men ikke et krav. Kunnskap om Agile og Scrum-metodikker er også en fordel, men ikke et krav. Gode språkferdigheter i enten norsk, svensk eller dansk og i tillegg engelsk er et krav.

Vi kan tilby deg
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og muligheten til å bruke din kompetanse til å forme et selskap i endring
  • En engasjert, kompetent og inkluderende gjeng som kollegaer
  • En variert og utfordrende hverdag
  • Gode forsikring- og pensjonsordninger, samt mulighet for deltakelse i selskapets incentivprogram
  • Moderne kontorlokaler i Oslo sentrum, kantine og treningsrom og hyggelig sosialt miljø

Om arbeidsgiveren
Milient er en SaaS (Software as a Service) bedrift som utvikler en komplett Software for prosjektstyring. Våre produkter brukes daglig av bedrifter som jobber prosjektorientert, som arkitekter, konsulenter, regnskapsførere, IT-konsulenter, ingeniører med mer. Produktene våre har en rikholdig funksjonsmeny, som blant annet omfatter prosjektstyring, timeføring, fakturering, bemanning, kvalitetssikring, ressursplanlegging og masse mer.
 

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent
Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse