Kremmer / daglig leder butikk Østby i Trysil

Kremmer / daglig leder butikk Østby i Trysil

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Kremmer / daglig leder
Arbeidsgiver:
Østby Grendeutvalg
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Yngve Skarpsno Westby

Styreleder
Har du kremmerånd, ønsker å være din egen sjef, og ønsker deg en arbeidshverdag i en aktiv grend med trivelige folk?

Butikkdriver søkes til etablering, oppbygging og drift av grendebutikk med god historisk omsetning – i snitt 6,5 millioner de siste fem årene.
Dagligvareforretningen kan drives videre i lokaler som ble benyttet av Coop Marked frem til høsten 2022. Mye av inventaret er intakt og av nyere dato.

Vi søker deg som er nysgjerrig, løsningsorientert og engasjert. Du er sulten på å få til en god nærbutikk som gir god service og hyggelige handleopplevelser for kundene. Du har glimt i øyet, pågangsmot og du strekker deg langt for å nå dine mål.

Som butikksjef er du selvstendig og har ansvaret for den daglige driften, i henhold til en kjedes konsept. Det er likevel du som setter ditt personlige preg på butikken. Butikkdrift innebærer en aktiv hverdag preget av store variasjoner.

Inntektsgrunnlaget er en grend med et stabilt befolkningstall, samt et stort uutnyttet potensial knyttet til 700 fritidseiendommer i nærområdet.

Det viktigste er at du ser muligheter – for her er muligheter. I tillegg til din egen innsats, vil du ha med deg en grend som ønsker å støtte opp om deg.

Gode resultater vil komme deg selv til gode.

Det er en arbeidsgruppe i Østby grendeutvalg i samarbeid med byggets nye eiere som ønsker å bidra til en løsning med butikkdrift i leide lokaler.

Om du er interessert eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Østby grendeutvalg på: 906 29 604 / yngwest@outlook.com
948 99 043 / hgu-sol@online.no
 

Våre konsulenter

Yngve Skarpsno Westby
Styreleder
Søk på stillingen