Bli en del av suksessen – Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ), søker Financial Controller!

Bli en del av suksessen – Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ), søker Financial Controller!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Financial Controller
Arbeidsgiver:
BANK NORWEGIAN, EN FILIAL AV NOBA BANK GROUP AB (PUBL)
Sted:
Snarøya
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Vi søker nå en Financial Controller som kan styrke vår finansavdeling. Vi ser etter deg som er analytisk med sterk regnskapskompetanse, som brenner for digitalisering og effektivisering av den finansielle prosessen, og som kan ta ledelse av prosjekter og forbedringsoppgaver. Du har solid arbeidskapasitet og trives godt i en organisasjon med høyt tempo og stort engasjement. Finansavdelingen i filialen er en integrert del og jobber tett med finansavdelingen i Stockholm, slik at noe reiseaktivitet må påregnes.

Arbeidsoppgaver:

Dine arbeidsoppgaver vil inkludere å være ansvarlig for å utarbeide månedlig finansiell rapportering til både ledelsen og gruppen, og gjennomføre grundige finansielle analyser som gir verdifull innsikt og beslutningsstøtte. I tillegg vil du spille en viktig rolle i offentlig og regulatorisk rapportering, og være den som gir ekspertise og svar på faglige spørsmål innen regnskap, skatt og selskapsrett. I rollen som Financial Controller vil du være involvert i ledelsen av ulike interne prosjekter for å forbedre arbeidshverdagen vår.

Ønskede kvalifikasjoner:
  • Høyere økonomisk utdannelse; Master, siviløkonom, statsautorisert revisor eller tilsvarende
  • Minimum 3 års erfaring fra revisjon, controlling eller tilsvarende stilling fortrinnsvis i et finansforetak
  • Solid regnskapskompetanse, og fordel med erfaring innen IFRS
  • Erfaring med bokføring og utarbeidelse av regnskap
  • God systemkompetanse, herunder Excel. Fordelaktig om du har erfaring med uttrekk fra datavarehus og å strukturere data gjennom eksempelvis Pivottabeller og interesse eller erfaring fra Power-BI
  • Erfaring fra og/eller interesse for bank er en fordel

Hva får du:

Hos oss vil du få interessante arbeidsoppgaver i et selskap med store vekstambisjoner. Dette er en arbeidsplass som både gir faglig utvikling, gode lønnsbetingelser og markedsledende pensjons- og forsikringsordninger.

Vi jobber i nye, moderne lokaler på Fornebu, med mulighet for hjemmekontor to dager i uken. Vi er en hyggelig arbeidsplass med sosiale aktiviteter, trening og andre tiltak som knytter kolleger tettere sammen, for å skape en humørfylt og frisk arbeidshverdag for alle.

Har du spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Kine Møllerop på tlf: 94524765/e-post: kine.mollerop@capus.no

Om arbeidsgiveren

Høsten 2022 fusjonerte Bank Norwegian med NOBA Bank Group AB (publ) («NOBA») og Bank Norwegian er nå en filial av NOBA. Det sammenslåtte selskapet er Nordens ledende spesialistbank innen usikret finansiering, boliglån, kredittkort sparekontoer og relevante forsikringer. NOBA har hovedkontor i Stockholm, mens filialen har hovedkontor på Fornebu utenfor Oslo. NOBA Bank Group er en tydelig markedsleder med mer enn 2 millioner kunder og 600 ansatte. NOBA Bank Group er eid av Nordic Capital og Sampo Oy.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse
Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent