Bli en drivende kraft i Norges Banks IT-avdeling – Ledende rolle som Seksjonsleder IT Drift!

Bli en drivende kraft i Norges Banks IT-avdeling – Ledende rolle som Seksjonsleder IT Drift!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seksjonsleder IT Drift
Arbeidsgiver:
NORGES BANK
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Axel Aasen

Rådgiver

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

Bli en drivende kraft i Norges Banks IT-avdeling – Ledende rolle som Seksjonsleder IT Drift!

Er du klar for å ta steget inn i et av landets mest anerkjente IT-miljøer og påta deg en sentral rolle med stort ansvar? Vi søker etter en erfaren og driftig leder som ønsker å lede et dedikert team og levere førsteklasses brukerstøtte og support i Norges Bank.

Som Seksjonsleder  IT Drift vil du være med på å forme fremtiden for sluttbrukertjenestene våre. Med personal- og budsjettansvar for fire dyktige medarbeidere vil du ha en operativ rolle, hvor du vil jobbe tett sammen med teamet for å sikre at vi leverer tjenester av høy kvalitet. Du vil få muligheten til å påvirke utviklingen av fagområdet og teamet, og samarbeide med andre avdelinger i Norges Bank.

Vi ser etter deg med erfaring fra helpdesk og Onsite-tjenester, enten hos kunde eller leverandør. Du har en solid forståelse for ITIL driftsprosesser og har tidligere brukt ITIL-metodikk i ditt arbeid. Vi verdsetter høyere relevant utdannelse, men viktigst er din praktiske erfaring og evne til å lede et team mot suksess. Du behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig.

I Norges Bank vil du oppleve et spennende og dynamisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig, og du vil bli en del av et team med høy kompetanse på alle områder. Vi legger vekt på å skape et godt sosialt miljø og vi tilbyr trening i arbeidstiden.

For stillingen kreves tilfredsstillende vandel, ordnet privatøkonomi og sikkerhetsgodkjenning etter Norges Banks regelverk. Politiattest kreves fremlagt. Utdannelse og arbeidserfaring vil bli verifisert. Den som ansettes må i tillegg kunne sikkerhetsklareres på nivå KONFIDENSIELL etter sikkerhetsloven.

Grip denne unike muligheten til å være en del av et lag som har betydelig samfunnsansvar og som er dedikert til å levere moderne IT-tjenester. Søk nå og bli med på å drive innovasjonen fremover i Norges Bank!

Om arbeidsgiveren

Norges Bank er landets sentralbank. Norges Bank skal fremme økonomisk stabilitet i landet og forvalte store verdier på vegne av fellesskapet. Banken har utøvende og rådgivende oppgaver i pengepolitikken og skal bidra til robuste og effektive betalingssystemer og finansmarkeder. Norges Bank forvalter egne valutareserver og Statens pensjonsfond utland (SPU) på vegne av staten. Forvaltingen av SPU skal gi høyest mulig avkastning innenfor rammene til mandatet. Norges Bank er et eget rettssubjekt og er eid av staten. Virksomheten er regulert i Sentralbankloven.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Axel Aasen

Rådgiver

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator