IT Supportkonsulent i Norges Bank – Spennende mulighet til å støtte IT-systemer i landets sentralbank!

IT Supportkonsulent i Norges Bank – Spennende mulighet til å støtte IT-systemer i landets sentralbank!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Supportkonsulent IT Drift
Arbeidsgiver:
NORGES BANK
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Axel Aasen

Rådgiver

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

IT Supportkonsulent i Norges Bank - Spennende mulighet til å støtte IT-systemer i landets sentralbank!

Bli en del av et dynamisk IT-team i Norges Bank - landets sentralbank - og grip muligheten til å spille en viktig rolle i støtten av deres IT-systemer. Som IT Supportkonsulent i Onsite-avdelingen vil du ha ansvar for å levere profesjonell og vennlig brukerstøtte. Du vil administrere og støtte brukernært utstyr som PC-er, mobiltelefoner og annet utstyr, samtidig som du bidrar til å forbedre IT-rutiner og dokumentasjon.

I tillegg til å håndtere hendelser og avvik, vil du delta i prosjekter og ha ansvaret for installasjon av ulike applikasjoner. Du vil være en viktig ressurs i å sikre rask og pålitelig brukerstøtte. Med din kunnskap om ITIL-driftsprosesser og evne til å jobbe både selvstendig og i team, vil du være med på å sikre en effektiv brukeropplevelse. Vi søker etter en positiv og imøtekommende IT Supportkonsulent, som vil ha sin arbeidsplass i lokalene til Norges Bank.

Vi verdsetter engasjerte og serviceinnstilte personer som trives med å hjelpe sluttbrukere. Uansett om du har høyere utdannelse eller relevant erfaring innenfor helpdesk og onsite-tjenester, oppfordrer vi deg til å søke. God kjennskap til norsk og engelsk, samt ITIL-sertifiseringer, vil være en fordel.

For stillingen kreves tilfredsstillende vandel, ordnet privatøkonomi og sikkerhetsgodkjenning etter Norges Banks regelverk. Politiattest kreves fremlagt. Utdannelse og arbeidserfaring vil bli verifisert. Den som ansettes må i tillegg kunne sikkerhetsklareres på nivå KONFIDENSIELL etter sikkerhetsloven.

Som en del av vårt team vil du oppleve en positiv og samarbeidsorientert arbeidskultur, der dine personlige egenskaper blir verdsatt. Hvis du er klar for å ta fatt på denne spennende utfordringen og trives med å samarbeide med kolleger og samarbeidspartnere, så ser vi frem til å høre fra deg.

Ta tak i denne unike muligheten og send inn søknaden din nå for å bli en verdifull del av IT-teamet i Norges Bank!

Om arbeidsgiveren

Norges Bank er landets sentralbank. Norges Bank skal fremme økonomisk stabilitet i landet og forvalte store verdier på vegne av fellesskapet. Banken har utøvende og rådgivende oppgaver i pengepolitikken og skal bidra til robuste og effektive betalingssystemer og finansmarkeder. Norges Bank forvalter egne valutareserver og Statens pensjonsfond utland (SPU) på vegne av staten. Forvaltingen av SPU skal gi høyest mulig avkastning innenfor rammene til mandatet. Norges Bank er et eget rettssubjekt og er eid av staten. Virksomheten er regulert i Sentralbankloven.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Axel Aasen

Rådgiver

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator