Er du nysgjerrig på rekruttering og har erfaring med anbudsprosesser?

Er du nysgjerrig på rekruttering og har erfaring med anbudsprosesser?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Nordic Bid Manager
Arbeidsgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Bjørn Gjølme

Daglig leder

Ønsker du å levere tilbud til samfunnskritiske aktører og store private virksomheter?

Vi ser etter en ny Nordic Bid Manager. 

Som Nordic Bid Manager i Capus vil du være en sentral brikke i selskapets vekstreise. Du vil ha ansvaret for å forbedre og utforme våre leveranser i offentlige og private anbudskonkurranser. Stillingen gir deg mulighet til å påvirke hvilke fagområder og sektorer Capus skal arbeide med fremover.  

Hos Capus vil du jobbe med sentrale offentlige aktører og store private virksomheter. Vi er stolte av å ha en rekke rammeavtaler med offentlige virksomheter som Stortinget, Forsvarsbygg, Sykehusinnkjøp, Politiet, Norges Bank og NAV. Hos oss vil du samarbeide tett med noen av bransjens mest erfarne konsulenter og resten av vår tilbudsavdeling slik at Capus posisjonerer seg for fremtidig vekst. Du vil være en del av/lede et team bestående av to erfarne og entusiastiske tilbudsledere.

Rollen byr på en variert arbeidshverdag. De fleste dager vil du arbeide med leveranser på anbudskonkurranser, mens det andre dager kan være ønskelig at du er med i kundemøter. Hverdagen kan til tider være hektisk, så det er viktig at du evner å prioritere og strukturere din arbeidshverdag. I Capus er vi opptatt av å skape gode relasjoner både internt og eksternt. Vi ser etter en Nordic Bid Manager som trives med å bygge relasjoner på tvers av mange fagområder.

Vi ser for oss at dette beskriver deg:
  • Minimum fem års erfaring fra tilbudsarbeid eller anbudsprosesser, gjerne fra konsulent- eller rådgivningsbransjen
  • Høyere utdanning innen jus, statsvitenskap, økonomi, markedsføring, innkjøp eller tilsvarende
  • Kunnskap om og/eller erfaring fra offentlige anbudsprosesser
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
I Capus vil du oppleve et inkluderende arbeidsmiljø, hvor du vil bli sett og hørt. Vi er opptatt av og ønsker å bidra til din kompetanseutvikling. Det er stor takhøyde, og vi strekker oss etter å spille hverandre gode.

Hvis du synes dette høres spennende ut vil vi gjerne høre fra deg.
 
Vi ser frem til å lese din søknad om hvorfor du vil bli en del av vårt team og hva du kan bidra med! 
Se mer om oss på www.capus.no.
 
Ta gjerne kontakt med Bjørn (916 55 619 / bg@capus.no) dersom du har spørsmål.
 
Vi behandler søknader fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter

Bjørn Gjølme

Daglig leder